Lakrids by Bülow A The Original 295g | Multitrend
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden Kjøkkenutstyr og serviser Snacks, krydder, kaffe Sjokolade & lakris Lakrids by Bülow A The Original 295g
Lakrids by Bülow A The Original 295g (453-500204)
Lakrids by Bülow A The Original 295g (453-500204)
Lakrids by Bülow A The Original 295g (453-500204)
Lakrids by Bülow A The Original 295g (453-500204)
Lakrids by Bülow A The Original 295g (453-500204)
Lakrids by Bülow A The Original 295g (453-500204)
Varenummer:
453-500204
EAN:
5710858002044

Lakrids by Bülow A The Original 295g

  • Søt lakris og sjokoladesmak
  • Glutenfri
  • 295 gram
inkl. mva
190,-
9 stk på lager (sendes innen neste virkedag)
Frakt 46,- Gratis frakt over 1 000,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Lakrids A var det aller første produktet Johan Bülow utviklet, da han fikk ideen om å drasjere lakris i sjokolade. Til tross for skepsis til ideen så det populære produktet Lakrids A snart dagens lys. Kombinasjonen av søt lakris, nøye utvalgt premium melkesjokolade og fint lakrispulver er etter manges syn svært vanedannende.

Kjernen av Lakrisen; Myk lakris rullet i fin belgisk sjokolade og lakrispulver. En luksuriøs og vanedannende klassiker.
Melkesjokoladen; Vi bruker alltid sjokolade av høyeste kvalitet i våre sjokoladeovertrukkede produkter. Melkesjokoladen har en kremete tekstur og den rike, søte smaken som er elsket av sjokoladekjennere over hele verden.
Rålakrisrøtter; Det greske navnet for lakris er ‘Glycyrrhiza glabra’, som betyr ‘den søte roten’. Dette navnet er ingen underdrivelse, fordi i sin naturlige tilstand er lakrisroten 30-50 ganger søtere enn vanlig sukker. Vi henter de fine lakrisrøttene våre fra Italia, Afghanistan og Midt-Østen.

Ingredienser; 63% mælkechokolade (sukker, kakaosmør, sødmælke-/helmjölkpulver, kakaomasse, emulgator: sojalecitin, naturlig vaniljearoma), rismel/rismjöl, invertsukker, sukker, melasse, 3.4% rålakrids, glukosesirup, rapsolie, salt, anisolie, overfladebehandlingsmiddel/ytbehandlingsmedel: kokosolie. Mindst 35 % kakaotørstof i chokoladedelen. Opbevares/förvaras mørkt og køligt.