Vi advarer på forhånd om at lakris kombinert med karamell og havsalt er en uimotståelig smaksopplevelse.Det er drasjert en kjerne av søt lakris i karamellisert dulcesjokolade og smakt til med knasende flak av havsalt. Du klarer ikke å spise bare en Lakrids D – det kan rett og slett ikke la seg gjøre.
Kjernen av Lakrisen; Det er umulig å motstå denne vinnerblandingen av havsalt, karamellisert hvit sjokolade og søt lakris.
Dulce-sjokolade; Silkeglatt og deilig søt. Karamellisert Dulce-sjokolade er smaken av ren nytelse
Maldonhavsalt; Maldonhavsalt er elsket og brukt av de beste kokkene over hele verden. Den lages med en følelse av tradisjon, ettersom den har blitt produsert på samme sted i England de siste 135 årene. Maldonhavsalt har en ren smak – frisk og uten bitterhet, og havsaltkrystallene har en deilig, sprø og flakete tekstur.
Ingredienser; 65% Dulce chokolade (sukker, mælke-/mjölkpulver, kakaosmør, vallepulver, kakaomasse, mælkefedt, emulgator: sojalecitin, naturlig aroma), rismel/rismjöl, invertsukker, sukker, melasse, 3% rålakrids, glukosesirup, 0.9% havsalt, rapsolie, salt, anisolie, dextrose, alkaliseret kakao, overfladebehandlingsmiddel/ytbehandlingsmedel: kokosolie. Mindst 30 % kakaotørstof i chokoladedelen. Opbevares/förvaras mørkt og køligt.