En fristende kombinasjon av hvit sjokolade og en kjerne av salt lakris. Mens den kremige hvite sjokoladen smelter på tungen, avløses små smakseksplosjoner av lakrispulver - som ender i den perfekte balansen mellom salt og søtt.
Kjernen av Lakrisen; Ekstra knasende, ekstra salt. En forlokkende kombinasjon av kremet hvit sjokolade og en salt lakriskjerne
Rålakrispulver; Vi bruker rålakrispulver laget av lakrisrøtter man finner i tørre regioner i Italia, Afghanistan og Midt-Østen. Det betyr noe hvor røttene er fra, fordi jordforhold og temperaturer har enorm innvirkning på sluttsmaken. Akkurat som det er for vinproduksjon.
Hvit Sjokolade; Vi bruker alltid sjokolade av høyeste kvalitet i våre sjokoladeovertrukkede produkter. Den hvite sjokolade er mild i smaken – søt, glatt og med et hint av vanilje.
Ingredienser; 53 % hvid chokolade (sukker, kakaosmør, sødmælks-/helmjölkspulver, emulgator: sojalecitin, naturlig vaniljearoma), 17 % sukker, rismel/rismjöl, invertsukker, melasse, 4.3 % rålakrids, 1.2 % salmiak, rapsolie, overfladebehandlingsmidler /ytbehandlingsmedel (arabisk gummi, kokosolie, Carnauba voks), salt, farve (titandioxid, vegetabilsk kul), anisolie. Mindst 30 % kakaotørstof i chokoladedelen. Opbevares/förvaras mørkt og køligt.