Lakrids A var det aller første produktet Johan Bülow utviklet, da han fikk ideen om å drasjere lakris i sjokolade. Til tross for skepsis til ideen så det populære produktet Lakrids A snart dagens lys. Kombinasjonen av søt lakris, nøye utvalgt premium melkesjokolade og fint lakrispulver er etter manges syn svært vanedannende.
Kjernen av Lakrisen; Myk lakris rullet i fin belgisk sjokolade og lakrispulver. En luksuriøs og vanedannende klassiker.
Melkesjokoladen; Vi bruker alltid sjokolade av høyeste kvalitet i våre sjokoladeovertrukkede produkter. Melkesjokoladen har en kremete tekstur og den rike, søte smaken som er elsket av sjokoladekjennere over hele verden.
Rålakrisrøtter; Det greske navnet for lakris er ‘Glycyrrhiza glabra’, som betyr ‘den søte roten’. Dette navnet er ingen underdrivelse, fordi i sin naturlige tilstand er lakrisroten 30-50 ganger søtere enn vanlig sukker. Vi henter de fine lakrisrøttene våre fra Italia, Afghanistan og Midt-Østen.
Ingredienser; 63% mælkechokolade (sukker, kakaosmør, sødmælke-/helmjölkpulver, kakaomasse, emulgator: sojalecitin, naturlig vaniljearoma), rismel/rismjöl, invertsukker, sukker, melasse, 3.4% rålakrids, glukosesirup, rapsolie, salt, anisolie, overfladebehandlingsmiddel/ytbehandlingsmedel: kokosolie. Mindst 35 % kakaotørstof i chokoladedelen. Opbevares/förvaras mørkt og køligt.