Kontakt oss   |   Support   |   Salgsvilkår   |   FAQ - ofte stilte spørsmål   |   Hvordan handle   |   Sikkerhet   |   Presse   |   Om oss

  

 billigkroken   
nyheter

B-varer
 

 

Se alle leverandører her 
Du er her // Forsiden // Leker, barnerom og utstyr // LEGO® // LEGO® Ninjago //
Moros drageangrep,  med minifigurer
Moros drageangrep,  med minifigurer
Moros drageangrep,  med minifigurer
Moros drageangrep,  med minifigurer
Moros drageangrep,  med minifigurer

LEGO® Ninjago Moros drageangrep, med minifigurer

8-14 år ★ Krise! Moro har besatt den grønne ninja! Sittende på ryggen av sin mektige drage, stuper han ned for å angripe gravkammeret til den første Spinjitzu-mesteren. Han vil stjele verdenskrystallen! Bli med Kai og Jay på sine ninjajetbrett når de prøver å stoppe det ildsprutende beistet som den onde grønne ninjaen styrer med kjettingremmer, stadig nærmere gravkammerets inngang. Unngå dragens glefsende gap og de matjafsende hylerne som forsøker å forvandle ninjaheltene til gjenferd.
Varenr: 158-70736
Lagerstatus: 
8 stk på lager
749,-  inkl. mva
Kjøp
Produktinfo

LEGO® Ninjago Moros drageangrep

Aldersgruppe 8-14 år

Krise! Moro har besatt den grønne ninja! Sittende på ryggen av sin mektige drage, stuper han ned for å angripe gravkammeret til den første Spinjitzu-mesteren. Han vil stjele verdenskrystallen! Bli med Kai og Jay på sine ninjajetbrett når de prøver å stoppe det ildsprutende beistet som den onde grønne ninjaen styrer med kjettingremmer, stadig nærmere gravkammerets inngang. Unngå dragens glefsende gap og de matjafsende hylerne som forsøker å forvandle ninjaheltene til gjenferd. Bruk luftklingene og dine ninjaferdigheter for å hindre disse nifse inntrengerne i å stjele verdenskrystallen! Inneholder seks minifigurer med diverse våpen- og tilbehørselementer: Kai, Jay, ond grønn ninja, kjettingmester Wrayth, gjenferdkriger Cowler og gjenferdkriger Yokai.

Anbefalte:
Andre har også kjøpt