billigkroken   
nyheter

B-varer
 

 

Se alle leverandører her 
Du er her // Forsiden // Leker, barnerom og utstyr // LEGO® // LEGO® Star Wars //
Lego® Star Wars Naboo Starfighter,  med minifigurer (158-75092)
Lego® Star Wars Naboo Starfighter,  med minifigurer (158-75092)
Lego® Star Wars Naboo Starfighter,  med minifigurer (158-75092)
-25%
Lego® Star Wars

Lego® Star Wars Naboo Starfighter, med minifigurer

8-14 år ★ Gjenskap den spennende hangarscenen fra Naboo i Star Wars: Episode I, Den skjulte trussel, der unge Anakin Skywalker hjelper sin Jedi-mentor, Obi-Wan Kenobi, med å slå tilbake et angrep fra handelsføderasjonens styrker. Åpne Naboo starfighterens cockpit, sett opp stigen og få Anakin og R2-D2 om bord. Avfyr starfighterens to fjærbelastede skytere, og send destroyerdroidene og stridsdroidene på flukt!
Varenr: 158-75092
Lagerstatus: 
3 stk på lager
Nå  569,-  inkl. mva    Førpris 759,-
Kjøp
Produktinfo

LEGO® Star Wars Naboo Starfighter

Aldersgruppe 8-14 år

Gjenskap den spennende hangarscenen fra Naboo i Star Wars: Episode I, Den skjulte trussel, der unge Anakin Skywalker hjelper sin Jedi-mentor, Obi-Wan Kenobi, med å slå tilbake et angrep fra handelsføderasjonens styrker. Åpne Naboo starfighterens cockpit, sett opp stigen og få Anakin og R2-D2 om bord. Avfyr starfighterens to fjærbelastede skytere, og send destroyerdroidene og stridsdroidene på flukt! Denne LEGO® Star Wars modellen har i tillegg til realistiske detaljer og en stilig utskytningsfunksjon for R2-D2, en drivstoffstasjon og et dreibart stativ som modellen kan monteres på.

Inneholder tre minifigurer med et våpen og tilbehør: Anakin Skywalker, Obi-Wan Kenobi og en Naboo-pilot samt R2-D2, to stridsdroider og en stridsdroidekommandør med diverse våpen.

Anbefalte:
Mer fra samme produsent