Kontakt oss   |   Support   |   Salgsvilkår   |   FAQ - ofte stilte spørsmål   |   Hvordan handle   |   Sikkerhet   |   Presse   |   Om oss

  

 billigkroken   
nyheter

B-varer
 

 

Se alle leverandører her 
Du er her // Forsiden // Leker, barnerom og utstyr // LEGO® // LEGO® Superheroes //
Green Lantern mot Sinestro
Green Lantern mot Sinestro
Green Lantern mot Sinestro
Green Lantern mot Sinestro
Green Lantern mot Sinestro

LEGO® Super Heroes Green Lantern mot Sinestro

6-12 år ★ Sinestro har stjålet Green Lanterns lanterne og tatt den med til sin hjemplanet, Korugar. Dra ut for å finne den igjen sammen med Green Lantern i sitt superraske romfartøy og en superhoppende Space Batman™! Onde Sinestro har bygget et bur rundt lanternen og vokter den med staven sin. Avfyr de to kraftige knotteskyterne, og vri på kontrollen bak for å aktivere de to fjærbelastede skyterne Med Super Jumper kan Space Batman™ hoppe til handling, velte Sinestro, og sprenge buret i fillebiter. Når seieren er i boks, kan du hoppe ut av cockpiten og ta tilbake lanternen!
Varenr: 158-76025
Lagerstatus: 
2 stk på lager
279,-  inkl. mva
Kjøp
Produktinfo

LEGO® Super Heroes Green Lantern mot Sinestro

Aldersgruppe 6-12 år

Sinestro har stjålet Green Lanterns lanterne og tatt den med til sin hjemplanet, Korugar. Dra ut for å finne den igjen sammen med Green Lantern i sitt superraske romfartøy og en superhoppende Space Batman™! Onde Sinestro har bygget et bur rundt lanternen og vokter den med staven sin. Avfyr de to kraftige knotteskyterne, og vri på kontrollen bak for å aktivere de to fjærbelastede skyterne Med Super Jumper kan Space Batman™ hoppe til handling, velte Sinestro, og sprenge buret i fillebiter. Når seieren er i boks, kan du hoppe ut av cockpiten og ta tilbake lanternen! Inneholder tre minifigurer med tilbehør: Green Lantern, Space Batman™ og Sinestro.

Anbefalte:
Mer fra samme produsent