Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden På kjøkkenet Vannglass og vinglass Magnor Glassverk Alba Antique Dram 7cl
Dette er et produkt med begrenset tilgjengelighet som selges til rabattert pris da det skal ut av vårt sortiment. Ikke kjøp flere antall enn det som er på lager. Se flere varer fra outlet-salget her
Magnor Glassverk Alba Antique Dram 7cl (404-324400)
Magnor Glassverk Alba Antique Dram 7cl (404-324400)
Magnor Glassverk Alba Antique Dram 7cl (404-324400)
Magnor Glassverk Alba Antique Dram 7cl (404-324400)
Siste sjanse! Outlet
-50%
Varenummer:
404-324400
EAN:
7026173244006

Magnor Glassverk Alba Antique Dram 7cl

inkl. mva
 599,- 
299,-
4 stk tilgjengelig (sendes normalt samme dag)
Frakt 29,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

ALBA er blitt godt kjent gjennom programmer som "Hver gang vi møtes" på TV2. Glassene er tiltenkt de som ønsker et eksklusivt og klassisk vinservise, et funksjonelt servise som vil gå i arv i generasjoner, og som alltid vil føles ”riktig” - selv til de aller største anledningene. Inspirasjonen har Teresa Bergerud hentet fra gamle glass og håndslepne dekorer.  


VASKING: Kan vaskes i maskin men spesielt tynne glass kan lett få små sår i drikkekanten under oppvask, og bør derfor vaskes for hånd. Bruk alltid maskinens mest skånsomme program (ca. 50 grader, maksimalt 55 grader). Bruk alltid riktig mengde oppvaskmiddel og glansemiddel.  Følg anvisningen på pakken. Bruk salt ved hardt vann (mye kalk i vannet). Sørg for at glassene står støtt i maskinen.

Glass bør ikke stå i lengre tid i fuktig miljø i maskinen, verken før eller etter oppvask da det kan føre til matt overflate over tid. Åpne derfor døren på maskinen så fort den er ferdig slik at all damp kan slippe ut.

ADVARSEL: Vær alltid forsiktig! Som kjent kan glass, vann og solstråler i en bestemt kombinasjon/vinkling, fungere som forstørrelsesglass og lage brennmerker. Det er viktig at man alltid tenker på dette når man plasserer vaser/glass eller andre gjenstander av blankt glass i solen slik at man unngår faren.

Andre kjøpte også