Magnor Glassverk Iglo Frostet Lykt 150mm Knut & Kjartan | Multitrend
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden Interiør og innredning Utenfor sesong Julevarer Adventsstaker og julelykter Magnor Glassverk Iglo Frostet Lykt 150mm Knut & Kjartan
Magnor Glassverk Iglo Frostet Lykt 150mm Knut & Kjartan (655-306725)
Magnor Glassverk Iglo Frostet Lykt 150mm Knut & Kjartan (655-306725)
Magnor Glassverk Iglo Frostet Lykt 150mm Knut & Kjartan (655-306725)
Magnor Glassverk Iglo Frostet Lykt 150mm Knut & Kjartan (655-306725)
-50%
Varenummer:
655-306725
EAN:
7070549163422

Magnor Glassverk Iglo Frostet Lykt 150mm Knut & Kjartan

  • Fremstilt i frostet glass
  • For flere størrelser og farger, se tilbehør
  • Størrelse Ø14 x H15 cm
inkl. mva
 999,- 
499,-
2 stk på lager (sendes innen neste virkedag)
Gratis frakt!
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Magnor Glassverk Knut & Kjartan Iglo 

IGLO er en vakker og stemningsfull serie vaser/lykter, formgitt av det kjente paret KNUT & KJARTAN. Se for dere den organiske formen på en isblokk som speiles i solnedgangen i et gjennomfrosset arktisk landskap. Fornemmelsen av hvordan lyset endrer isskulpturen etter hvor refleksjonene og speilingene faller. Det norske ordet «iglo» kommer fra det inuittiske ordet «iglu» som betyr hus; et snøhus laget av vakre gjennomskinnelige isblokker.

For å fargesette vase-/lykteserien, hentet Knut & Kjartan inspirasjon fra den nordiske vinteren. Formspråket gjør at vasene/lyktene kan stå like mye alene som med vakre vårblomster eller levende lys i vintermørket. Refleksjonene speiler lyset i årstidene. Formen er robust, samtidig som de har en sart undertone og danner skulpturer i seg selv.
 
Serien er munnblåst av erfarne glassblåsere med lange tradisjoner i håndverket. De er håndlaget av gjennomfarget glass. Produktene har alle et unikt uttrykk, og bærer Knut & Kjartans karakteristiske signatur i bunnen som et bevis på godt håndverk og ekte merkevare.

FROST er hvit, matt og minner om rimfrost på nakne grener en sen høstdag. Et frostet utseende er like vakkert hele året, både som en rimet lykt med kubbelys som forsterker vinteren eller som en duggfrisk vase med nyplukkede markblomster ved St.Hans.

KNUT & KJARTAN ble først kjent gjennom realityprogrammet Sommerhytta på TV2 hvor de ble fulgt, ikke bare med oppussing, men i prosessen med å få en datter gjennom surrogati i USA. Hun fargelegger i dag deres verden, bokstavlig talt. Med den nye serien IGLO designer Knut & Kjartan sin debutkolleksjon for Magnor Glassverk, med inspirasjon fra nettopp barndommens mange islykter.