Magnor Glassverk Storm Voyage Krus | Multitrend
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden Kjøkkenutstyr og serviser Kopper og krus Magnor Glassverk Storm Voyage Krus
Magnor Glassverk Storm Voyage Krus (655-130005)
Magnor Glassverk Storm Voyage Krus (655-130005)
Magnor Glassverk Storm Voyage Krus (655-130005)
Magnor Glassverk Storm Voyage Krus (655-130005)
Varenummer:
655-130005
EAN:
7070549150545

Magnor Glassverk Storm Voyage Krus

  • Fremstilt i porselen
  • Designet av Storm
  • For flere deler, se tilbehør
  • Diameter 8,3 cm Høyde 10,4 cm
inkl. mva
239,-
9 stk på lager (sendes innen neste virkedag)
Frakt 59,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

VOYAGE, er en eksklusiv og sofistikert porselensserie i åtte funksjonelle deler, designet av den dyktige stylisten Storm. Porselensserviset er hvitt med lekker sort dekor i en suveren miks av art deco, luksuriøs fransk bistro og moderne interiør. Inspirasjonen har Storm hentet fra sine mange reiser verden rundt, fra de eksklusive interiørene, fra de unike matopplevelsene og fra noen av de klassiske motedesignerne. Han har alltid vært glad i å reise, og ønsker å bringe hjem den deilige og luksuriøse hotellfølelsen. Med serien VOYAGE har han skapt nydelige dekorer med solen som base og med himmelretningene og meridianene samlet til et glamorøst og stilistisk uttrykk.

Storms tid som designer av et fantastisk boutique-hotell midt jungelen i Tulum i Mexico, inspirerte til også å inkorporere vakre håndtegnede elementer derfra, som en flamingo, en jaguar, en ananas, et monsterablad og noe av det vakreste Storm vet; palmen. For Storm er selve palmen alltid et lykkelig symbol for når man reiser fra kalde Norge til et varmere land.

Resultatet er vakre og funksjonelle deler som gir valgfrihet til borddekking da dekoren i sort-hvitt passer i de fleste settinger, samtidig som den tilbyr en unik og eksklusiv opplevelse. Kolleksjonen passer til frokost, lunsj, middag og kveldsmat. VOYAGE innbyr til stilige borddekkinger, og for Storm var det viktig å skape en kolleksjon som kunne samle familie og venner rundt bordet, særlig etter en lang tid fra hverandre. VOYAGE er like fin i en borddekking for to som i et stort og festlig vennelag.

Tilbehør