Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden Interiør og innredning Blomster, krukker, vaser Vaser og krukker Magnor Glassverk Unik Brun Skulptur-Vase 170mm
Magnor Glassverk Unik Brun Skulptur-Vase 170mm (655-201012)
-41%
Varenummer:
655-201012
EAN:
7026172010121

Magnor Glassverk Unik Brun Skulptur-Vase 170mm

UNIK er eksklusive og unike skulpturer i kunstglass, designet av den kjente kunstneren Camilla Prytz. Hver skulptur er munnblåst av glassblåsere i glasshytta på Magnor Glassverk, sammen med Camilla Prytz selv.
  • Brun/Multifarget
  • Størrelse 170 mm
inkl. mva
 1 990,- 
1 174,-
2 stk på lager (sendes normalt etter 1-2 arbeidsdager)
Gratis frakt!
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Magnor Camilla Prytz Unik Skulptur/Vase 170mm


UNIK er eksklusive og unike skulpturer i kunstglass, designet av den kjente kunstneren Camilla Prytz. Unik er ekte norsk kunsthåndverk laget av det fineste krystall. Hver skulptur er munnblåst av yrkesstolte glassblåsere i glasshytta på Magnor Glassverk, sammen med Camilla Prytz selv. Hver skulptur er unik, det finnes ikke to like, og alle deler er signert av kunstneren.
 

Camilla Prytz

Camilla Prytz er en anerkjent glasskunstner og smykkedesigner, som har arbeidet med glass, smykker og emalje i over 25 år, og har hatt mange utstillinger i inn- og utland. Hun er utdannet glassblåser ved Kosta Boda, og har drevet sitt eget verksted og smykkemerke siden 90-tallet. Smykkene har blitt brukt av kjendiser/ kongelige over hele verden. Hennes arbeider er inspirert av symbolisme, og beveger seg mellom kunst og design. Nå er Camilla Prytz tilbake der hun startet, nemlig med glassblåsing. Hun brenner for gamle håndverkstradisjoner og kortreist design.