billigkroken   
nyheter

B-varer
 

 

Se alle leverandører her 
Du er her // Forsiden // Leker, barnerom og utstyr // Dukker og utstyr // Monster High dukker //
Monster High dukker
Sorter på 
Viser 1-3 av 3 produkter
Monster High™ Boo York - Lekesett
Monster High™ Boo York - Operetta
Monster High™ Boo York - Lekesett
Med løfter om rampelyset i storbyen drar monstrene til Boo York City i deres første musikal, Monster High: Boo York, Boo York. Der drar de på en hårreisende galla og monsterfeiring hvor de håper på å se den historiske forbipasseringen av kometen Crystal Comet. Passer til barn fra 6 år.
Monster High™ Boo York - Operetta
Med løfter om rampelyset i storbyen drar monstrene til Boo York City i deres første musikal, Monster High: Boo York, Boo York. Der drar de på en hårreisende galla og monsterfeiring hvor de håper på å se den historiske forbipasseringen av kometen Crystal Comet. Monstrene er klare for å ta turen ut på gatene i Boo York City, og hver figur er kledd i et skremmende fantastisk antrekk med detaljer i metall samt veske og et par solbriller. Fra 6 år.
999,-
2 stk tilgjengelig
Se og kjøp
279,-
2 stk tilgjengelig
Se og kjøp
Monster High™ Freak du Chic lekesett
Monster High™ Freak du Chic lekesett
MONSTER HIGH-monstrene er flinke til å sette pris på sine sære svakheter. Når de må samarbeide for å redde skoleballet, bestemmer de seg for å fokusere på nettopp deres sære svakheter som temaet for festen. Den ultimate feiring av monstermani – Freak du Chic-dansen blir den største monsterfesten av dem alle, og settingen blir helt friktastisk! Freak du Chic-lekesettet setter sammen klassiske MONSTER HIGH-detaljer som spindelvev og filigran med sirkuspynt som striper og vimpler. Passer til barn fra 6 år.
699,-
3 stk tilgjengelig
Se og kjøp
Viser 1-3 av 3 produkter