Mummi Arabia Asjett Sniff 19cm | Multitrend
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden Kjøkkenutstyr og serviser Mummikopper og servise Mummi Arabia Asjett Sniff 19cm
Mummi Arabia Asjett Sniff 19cm (658-1069398)
Varenummer:
658-1069398
EAN:
6411801013160

Mummi Arabia Asjett Sniff 19cm

  • Fremstilt i porselen
  • Tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn
  • Diameter 19 cm
  • Merkevare: Arabia
inkl. mva
299,-
Lagerstatus: Antatt 05.03.2024
Få e-post når varen er på lager
Frakt 59,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Mummi Arabia Sniff


I motsetning til Bisamrotta tilnærmer Sniff seg til livet med endeløs entusiasme. Han er som en lillebror til Mummitrollet og en av hans beste venner. Han er ivrig etter å delta i alt Mummitrollet gjør, men helst ikke i noe som virker farlig.
 
Der Bisamrotta anser det meste som nytteløst, er Sniff en stor drømmer som ønsker seg noe glitrende og verdifullt. Han prøver alltid å finne på forskjellige måter å bli rik på.

I Janssons aller første tegneserie, Mummitrollet (1954–55), ankommer så mange slektninger og venner Mummihuset at Mummitrollet ikke lenger får plass under samme tak. Sniff ønsker å hjelpe vennen sin med å bli rik slik at han kan bygge seg et eget hus. Sniff finner opp en eliksir som han begynner å selge i Mummidalen. Overraskende nok forvandler alle som drikker trylledrikken seg til det motsatte – de små blir store, gamle damer blir gamle herrer.

Som vist på det nye serviset, tilbyr Sniff eliksiren til en skilpadde som blir til et lyntog. Serviset viser også Sniff som står på en strand ved solnedgang – mens han selvfølgelig drømmer om rikdom og berømmelse. Ved siden av Sniff er det en liten karakter som heter Sofus (også kalt Skyggen). Han er en hjelpsom skapning som følger Sniff og Mummitrollet overalt.