Mummi Arabia Mystisk-Skog Karaffel Furugrønn 1L | Multitrend
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden Kjøkkenutstyr og serviser Mugger & karafler Mummi Arabia Mystisk-Skog Karaffel Furugrønn 1L
Mummi Arabia Mystisk-Skog Karaffel Furugrønn 1L (658-1070992)
Mummi Arabia Mystisk-Skog Karaffel Furugrønn 1L (658-1070992)
Mummi Arabia Mystisk-Skog Karaffel Furugrønn 1L (658-1070992)
Mummi Arabia Mystisk-Skog Karaffel Furugrønn 1L (658-1070992)
Varenummer:
658-1070992
EAN:
6411801014938

Mummi Arabia Mystisk-Skog Karaffel Furugrønn 1L

Mystisk Skog er en fantastisk glasskolleksjon inspirert av Tove Janssons bok “Trollmannens hatt”. Produktene er dekorert med vakre teksturer som fanger stemningen av mystisk skog der Mummitrollene leker gjemsel.
  • Materiale Glass
  • Vaskes opp for hånd
  • Størrelse Ø10,3 x 23 cm / Volum 1L
inkl. mva
1 049,-
2 stk på lager (sendes innen neste virkedag)
Frakt 59,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Mummi Arabia Mystisk-Skog


En mystisk skog som inspirasjon
Serviset fører tankene til en forhekset skog der hverdagen forsvinner og det nysgjerrige sinnet finner all slags magi. Reliefmønsteret viser Mummitrollet og vennene hans som leker gjemsel blant løv, blomster, kvister og mose.
 
Ved designet av serviset har designteamet hentet inspirasjon fra Tove Janssons magiske roman Trollmannens hatt som kom ut i 1948, og bokens rikelige illustrasjoner med naturtema.

Jansson tegnet et kart over Mummidalen på bokens første side med et lite Mummihus i midten omgitt av en storslagen natur. Den tette skogen bak huset er som en port til magiske eventyr, og boken forteller historien om når mummitrollene og vennene deres finner hatten til en trollmann på toppen av et fjell.
 
Finsk Glasskompetanse
Det nye glass-serviset produseres på Iittala glassverk som ble grunnlagt i 1881 i Tavastehus. Fabrikken er Finlands eneste og Nordens største fabrikk som produserer bruksglass. I dag eies fabrikken av Fiskars Group som også Moomin Arabia er en del av.
 
Håndverkerne og ekspertene som arbeider på fabrikken, er kjent over hele verden som glasskunstens mestre.

Å mestre forskjellige glassproduksjonsmetoder og -tekniker krever stor erfaring, regelmessig øvelse og stadig å utfordre seg selv. I produksjonsprosessen deltar alltid mange personer fra glassblåsere til bærere, slipere, kvalitetsgranskere og de som pakker.

Kjernen i fabrikkens virksomhet er de massive ovnene på 1450 grader som glassmassen formes til gjenstander i. Et sømløst samarbeid er avgjørende slik at alle produktene består også den siste kvalitetsgranskningen etter ar de er tatt ut av nedkjølingsovnene. Hvert produkt er unikt, og små variasjoner vil forekomme fra produkt til produkt. 

Tilbehør