Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Mummi Kakebokser Tinn 3stk (489-732000)
Varenummer:
489-732000

Mummi Kakebokser Tinn 3stk

Dekorative og søte Mummi kakebokser med motiv av Lille My, I døren og Snorkfrøken. Boksene er fine til knekkebrød, kaker, småsaker - eller hva du måtte ønske. Fine hjemme og supre til å gi bort i gave. Med eller uten noe i.
  • Håndvask og grundig tørking anbefales
inkl. mva
549,-
Lagerstatus: Må bestilles, antatt 10.11.2022
Frakt 49,- Gratis frakt over 1 000,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Hele verden kjenner seg igjen i Mummitrollet og alle de andre som bor i Mummidalen. Det er ikke hvordan de ser ut, det er langt fra gjenkjennelig. Men det er typene, egenskapene, oppførselen og væremåtene. Det likner faktisk – på en prikk – oss mennesker i all vår mangfoldighet.

Vi kjenner igjen de selvopptatte, de støttende og omsorgsfulle, de utforskende, opprørske og eventyrlystne. Vi kjenner igjen de feige, de brautende, de klagete. Og de nevrotiske. Og vi kjenner igjen hjelperne, de som strekker ut en hånd til de utstøtte, de små og ofte usynlige. Vi kjenner igjen byråkratene, nerdene, de som vil styre livene våre, og vi kjenner igjen det som truer oss.

Og så er det kjærligheten - til familien, til vennene, til hjemstedet – alt det som knytter mennesker sammen. Mummidalen er full av empati, av omsorg og anerkjennelse. Mummidalen er full av kjærlighet.