Mummi Oppbevaringsbokser 3stk | Multitrend
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden Kjøkkenutstyr og serviser På kjøkkenbenken Mummi Oppbevaringsbokser 3stk
Mummi Oppbevaringsbokser 3stk (489-732004)
-25%
Varenummer:
489-732004
EAN:
7050597320053

Mummi Oppbevaringsbokser 3stk

Få en herlig start på dagen med disse flotte Mummi oppbevaringsbokser i tinn. De kommer i sarte pastellfarger – lekre sammen eller hver for seg.
  • Håndvask og grundig tørking anbefales
  • Størrelse (de største) Ø13,5 x H24 cm
inkl. mva
 599,- 
449,-
1 stk på lager (sendes innen neste virkedag)
Frakt 49,- Gratis frakt over 1 000,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Hele verden kjenner seg igjen i Mummitrollet og alle de andre som bor i Mummidalen. Det er ikke hvordan de ser ut, det er langt fra gjenkjennelig. Men det er typene, egenskapene, oppførselen og væremåtene. Det likner faktisk – på en prikk – oss mennesker i all vår mangfoldighet.

Vi kjenner igjen de selvopptatte, de støttende og omsorgsfulle, de utforskende, opprørske og eventyrlystne. Vi kjenner igjen de feige, de brautende, de klagete. Og de nevrotiske. Og vi kjenner igjen hjelperne, de som strekker ut en hånd til de utstøtte, de små og ofte usynlige. Vi kjenner igjen byråkratene, nerdene, de som vil styre livene våre, og vi kjenner igjen det som truer oss.

Og så er det kjærligheten - til familien, til vennene, til hjemstedet – alt det som knytter mennesker sammen. Mummidalen er full av empati, av omsorg og anerkjennelse. Mummidalen er full av kjærlighet.