Mummi Strikkepakke Skjerf Mummitroll Turkis | Multitrend
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden Garn og strikkeutstyr Strikkeoppskrifter og strikkepakker Mummi Strikkepakke Skjerf Mummitroll Turkis
Mummi Strikkepakke Skjerf Mummitroll Turkis (489-780127)
Varenummer:
489-780127
EAN:
7050597801279

Mummi Strikkepakke Skjerf Mummitroll Turkis

Dette nydelige Mummi skjerfet måler ferdig strikket 19 x 185 cm. Pakken inneholder garn, mønster og monteringsanvisning.
  • Skjerfet er strikket i Novita Muumit-garn (et mykt garn som er laget av 55% merinoull og 45% bomull)
  • Anbefalt strikkepinne er nr. 3,5 eller 4 (følger ikke med)
  • Det ferdige skjerfet kan vaskes i maskin på 30 grader
  • For flere Mummi strikkepakker, se tilbehør
inkl. mva
779,-
11 stk på lager (sendes innen neste virkedag)
Frakt 59,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Hele verden kjenner seg igjen i Mummitrollet og alle de andre som bor i Mummidalen. Det er ikke hvordan de ser ut, det er langt fra gjenkjennelig. Men det er typene, egenskapene, oppførselen og væremåtene.

 
Det likner faktisk – på en prikk – oss mennesker i all vår mangfoldighet. Vi kjenner igjen de selvopptatte, de støttende og omsorgsfulle, de utforskende, opprørske og eventyrlystne. Vi kjenner igjen de feige, de brautende, de klagete. Og de nevrotiske. Og vi kjenner igjen hjelperne, de som strekker ut en hånd til de utstøtte, de små og ofte usynlige. Vi kjenner igjen byråkratene, nerdene, de som vil styre livene våre, og vi kjenner igjen det som truer oss.

Og så er det kjærligheten - til familien, til vennene, til hjemstedet – alt det som knytter mennesker sammen. Mummidalen er full av empati, av omsorg og anerkjennelse. Mummidalen er full av kjærlighet.

Tilbehør