billigkroken   
nyheter

B-varer
 

 

Se alle leverandører her 
Du er her // Forsiden // New Mags //

New Mags Katalog

Sorter på 
Viser 1-3 av 3 produkter
New Mags Paris - Eugéne Atget
New Mags The Monocle Guide_to_Cosy_Homes
New Mags Paris - Eugéne Atget
Eugène Atget (1857-1927) var besatt av å gå rundt i gatene. Etter å ha prøvd seg som maler og skuespiller ble interessen hans for fotografering vekket. Scenene hans inkluderte sjelden mennesker, men heller arkitekturen, landskapet og gjenstander som utgjorde samfunns- og kulturfasen. Denne friske TASCHEN-utgaven samler rundt 500 bilder fra Atget-arkivene på Musée Carnavalet og Bibliotèque Historique de la Ville de Paris for å hylle sitt enestående øye for bymiljøet. Engelsk tekst.
New Mags The Monocle Guide_to_Cosy_Homes
Denne Monocle-boken forteller oss hvordan man kan gjøre et hus om til et hjem. Både som en praktisk guide og en god inspirasjonskilde presenterer The Monocle Guide to Cozy Homes interiøret, møblene og stedene du trenger å vite om sammen med portretter av folket som kan få det til å skje. Engelsk tekst.
249,-
2 stk tilgjengelig
Se og kjøp
449,-
1 stk tilgjengelig
Se og kjøp
New Mags The Book of Palms_Stor
New Mags The Book of Palms_Stor
Den 15. desember 1868 ble Carl Friedrich Philipp von Martius (1794-1868), professor i botanikk ved Universitetet i München og direktør for Den kongelige botaniske hage, ført til sin grav i en kiste som var dekket av friske palmeblader. Fronds var en referanse til hans banebrytende Natural History of Palms: et verk i tre bind, publisert mellom 1823-1853. Resultatet var en uovertruffen katalog over alle kjente slekter fra palmefamilien, som beskriver den moderne klassifiseringen av palmer, beskriver alle palmer i Brasil og produserer de første kartene av palmebiogeografi. Engelsk tekst. (XL-størrelse 25x34.5 cm)
950,-
4 stk tilgjengelig
Se og kjøp
Viser 1-3 av 3 produkter