Nordic Wild Kunsttrykk Kveldstur 30x40cm Akvarellpapir | Multitrend
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden Interiør og innredning Postere, print, rammer Postere og print Nordic Wild Kunsttrykk Kveldstur 30x40cm Akvarellpapir
Nordic Wild Kunsttrykk Kveldstur 30x40cm Akvarellpapir (672-272013)
Varenummer:
672-272013
EAN:
7022252720133

Nordic Wild Kunsttrykk Kveldstur 30x40cm Akvarellpapir

“Hva er som en kveldstur i oppgåtte spor. Oppe på fjellet og rundt der du bor. Kjenne på frihet i sjel og sinn, i glitrende snø og måneskinn” (dikt av Anitas far, Karsten Rasmussen)
  • Kunsttrykk på eksklusivt akvarellpapir
  • Produsert i Norge
  • Illustrert av Anita hos NordicWild
  • Størrelse 30 x 40 cm
inkl. mva
1 690,-
12 stk på lager (sendes innen neste virkedag)
Gratis frakt!
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

NordicWild Poster 


Historien om NordicWild

Billedkunstneren Anita Rasmussen Sletten-Torp, eller «bare» Anita, slik hun signerer sine produksjoner, har de siste årene fått stor oppmerksomhet! Og det er hennes fantastiske akvareller av dyr fra den norske faunaen som har bidratt til suksessen.

Anita kommer fra indre Østfold, hvor hun laget sine første akvareller ved kjøkkenbordet i 14 års alderen sammen med sin far, som også malte. Etter hvert som hun utviklet sin billedkunst ble hennes motivasjon å fange dyrenes blikk i et nordisk klima. Gi dyrene et språk som vekker følelser hos oss, illustrere dyrene i deres naturlige habitat.

Flere av Anitas produksjoner har vært å se i ulike TV-produksjoner, ikke minst i suksesserien Eventyrlig Oppussing som Halvor Bakke leder. Interessen for hennes bilder har skapt en ny arena ved at flere av hennes bilder har blitt brukt som illustrasjon på ulike produkter.

Anita, som nå er bosatt i Sandnes, har etablert sitt eget varemerke NordicWild, hvor hun har samlet alle sine akvareller av dyr - varme med følelser, slik hun gjenskaper dette gjennom sin pensel! Vi ble grepet av disse, det blir nok mange flere enn oss…..