Nordic Wild | Multitrend
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden Nordic Wild

Nordic Wild / Katalog

banner-nordicwild.jpg

Billedkunstneren Anita Rasmussen Sletten-Torp, eller «bare» Anita, slik hun signerer sine produksjoner, har de siste årene fått stor oppmerksomhet!  Og det er hennes fantastiske akvareller av dyr fra den norske faunaen som har bidratt til suksessen.

Anita kommer fra indre Østfold, hvor hun laget sine første akvareller ved kjøkkenbordet i 14 års alderen sammen med sin far, som også malte.  Etter hvert som hun utviklet sin billedkunst ble hennes motivasjon å fange dyrenes blikk i et nordisk klima.  Gi dyrene et språk som vekker følelser hos oss, illustrere dyrene i deres naturlige habitat.

Flere av Anitas produksjoner har vært å se i ulike TV-produksjoner, ikke minst i suksesserien Eventyrlig Oppussing som Halvor Bakke leder.  Interessen for hennes bilder har skapt en ny arena ved at flere av hennes bilder har blitt brukt som illustrasjon på ulike produkter. 

Anitas har designet et eget juleservice «Nostalgi» for Magnor Glassverk sammen med Halvor Bakke.  Anita, som nå er bosatt i Sandnes, har etablert sitt eget varemerke NordicWild, hvor hun har samlet alle sine akvareller av dyr – varme med følelser, slik hun gjenskaper dette gjennom sin pensel! Vi ble grepet av disse, det blir nok mange flere enn oss…..

Viser 1-20 av 20 produkter
Velg visning
Viser 1-20 av 20 produkter