Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden Interiør og innredning Lys, lanterne, lysestake Lysholdere og lykter Norgesglasset Bogstad Strå Lyslykt porselen
Norgesglasset Bogstad Strå Lyslykt porselen (353-A80001LYS26784)
BEGRENSET ANTALL - SLUTTSALG
-40%
Varenummer:
353-A80001LYS26784
EAN:
7026580515423

Norgesglasset Bogstad Strå Lyslykt porselen

Bogstad Strå er et av Porsgrunds eldste og mest tradisjonsrike servise. Telysholderen er også fin som vase eller liten skål
  • Håndmalt dekor
  • Diameter 8.5 cm
  • Høyde 8 cm
inkl. mva
 599,- 
359,-
2 stk tilgjengelig (sendes normalt samme dag)
Frakt 29,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Bogstad Strå er et av Porsgrunds eldste og mest tradisjonsrike servise. Dekoren er håndmalt av Porsgrunds beste porselensmalere, i god tråd med gammel tradisjon og design. Dekoren blir omtalt blant fagfolk som “evighetsmønsteret”, og er antatt å være ett av verdens eldste porselensmønster.

Høybrent feltspatporselen er den porselenskvaliteten Porsgrunds Porselænsfabrik har produsert siden 1887, altså fra begynnelsen. Det høybrent porselenet regnes som den edleste kvaliteten av porselen og kjennetegnes ved at det er gjennomskinnelig hvitt med en klar glansfull glasur. Høybrent porselen består kun av rene naturmaterialer, er 100% tett, svært robust og er velegnet til både fest, -og hverdagsbruk.

Det hvite porselenet fra Porsgrund har tradisjonelt blitt kalt ”det hvite gull”. Det forteller mye om hvor høy status det materialet har hatt i Norge på 1900-tallet. Nå fører de stolt tradisjonen videre med hvitt gull av den beste kvalitet.

  • Mikrobølgeovn: Tåler mikrobølgeovn
  • Oppvaskmaskin: Høybrent porselen (med og uten dekor) kan vaskes i oppvaskmaskin jevnlig.
  • Ovn: Porselenet er ildfast, men sett aldri kaldt porselen i en varm ovn. Porselenet er følsomt for ekstreme temperaturendringer og kan da sprekke.

Andre kjøpte også