Norsk Dun Stay-Multi Dunpute Regular 60x80cm Hotellpute/Sovepute | Multitrend
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden Interiør og innredning Sengetøy Dundyner og puter Norsk Dun Stay-Multi Dunpute Regular 60x80cm Hotellpute/Sovepute
Norsk Dun Stay-Multi Dunpute Regular 60x80cm Hotellpute/ Sovepute (479-117063)
-50%
Varenummer:
479-117063
EAN:
7028231153367

Norsk Dun Stay-Multi Dunpute Regular 60x80cm Hotellpute/Sovepute

Stor pute som passer perfekt som hotellpute - men også til å ligge på. Disse putene trenger du ikke "kaste på gulvet" når du skal legge deg! Samtidig passer 60x80 størrelsen veldig fint i sengen, enten det er dobbeltseng eller enkeltseng.
  • Pute til deg som trenger en litt fastere pute
  • Fyllvekt 850 gram, 3 kammer
  • Norskprodusert, svanemerket og allergivennlig
  • Downpass-merket som er det best etablerte sporingssystemet for dun og fjær
  • Størrelse 60 x 80 cm
inkl. mva
 2 890,- 
1 445,-
1 stk på lager (sendes innen neste virkedag)
Frakt 59,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Norsk Dun Stay


Stay Care: Naturprodukter skal behandles med kjærlighet. Vedlikehold av Stay dundyner og dunputer er viktig for at levetiden på dine produkter skal vøre lang. Dundyner og dunputer skal daglig ristes og puffes lett for sirkulasjon av luft i produktene. Slik skal vi hjelpe dunen til å kvitte seg med fuktighet og dermed bevare dunens spenst lenger, og produktene vil holde seg godt over tid. 

Vask alle Stay dunprodukter på 60 grader med nøytrale vaskemidler. Dunprodukter blir ikke ødelagt av vask, det som er avgjørende er at de tørkes skikkelig. Har du ikke tilgang på tørketrommel anbefales det at du sender dundyner og dunputer til vaskeri/renseri. Det anbefales spesialsåpe for dunprodukter for skånsom vask av alle dine deilige dundyner og dunputer. 

Stay Fair: Rene dunprodukter som er skånsomme mot helse og miljø. Når du kjøper dunprodukter fra Norsk Dun får du produkter som er produsert etter de strengeste miljøkravene og etiske reglene i europeisk standard. 

Norsk Duns produkter produseres på Mysen, og er Norges største produsent og distributør av ekste, norske dundyner og -puter. All dun stammer fra matproduksjon av gås og and. Dun er et naturlig og nedbrytbart materiale, derfor er dunprodukter mer miljøvennlig enn produkter laget av kunstfiber. 

Dunputer:
Når det gjelder dunputer så er det personlige preferanser som setter standarden for hva som er en god pute. Blandingsforholdet mellom dun og små fjær avgjør om puten er fluffy eller steady. Jo høyere andel dun - dess mykere blir puten. 

Stay Fluffy hodepute er nettopp det - fluffy og luftig - som de viktigste egenskapene. Stay Fluffy er fylt med den reneste hvite Muscovy dun med 90% dun og 10% små fjær. Trekket er den mykeste og mest behagelige cambric kvaliteten i 100% bomull som er optimal og passer perfekt til dunen som er valgt. 

Stay Steady hodepute gir bedre støtte samtidig som den føles myk. Blandingen av 50% dun og 50% små fjær gir akkurat den støtten nakken trenger uten å gå på bekostning av komfort. Trekket er i en svært god twill kvalitet i 100% bomull som er perfekt til denne miksen dun og fjær. 

STAY Multi har en spesiell oppbygging som gjør at puten gir god støtte, samtidig som den føles soft og behagelig. Puten er fylt med en blanding av 50% muscovy dun og 50 % små fjær i kjernen. Dette gir puten stabilitet og god støtte til nakken. Ytrekamrene er fylt med 90% muscovy dun og 10 % små fjær slik at puten føles soft og behagelig gjennom hele natten.