Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden Uterom og fritid Pizzaovner og tilbehør Ooni Gassfyrt Pizzaovn Koda 12, med norsk gassregulator
Ooni Gassfyrt Pizzaovn Koda 12, med norsk gassregulator (599-102)
Ooni Gassfyrt Pizzaovn Koda 12, med norsk gassregulator (599-102)
Ooni Gassfyrt Pizzaovn Koda 12, med norsk gassregulator (599-102)
Ooni Gassfyrt Pizzaovn Koda 12, med norsk gassregulator (599-102)
Ooni Gassfyrt Pizzaovn Koda 12, med norsk gassregulator (599-102)
Ooni Gassfyrt Pizzaovn Koda 12, med norsk gassregulator (599-102)
Ooni Gassfyrt Pizzaovn Koda 12, med norsk gassregulator (599-102)
Ooni Gassfyrt Pizzaovn Koda 12, med norsk gassregulator (599-102)
Ooni Gassfyrt Pizzaovn Koda 12, med norsk gassregulator (599-102)
Ooni Gassfyrt Pizzaovn Koda 12, med norsk gassregulator (599-102)
Ooni Gassfyrt Pizzaovn Koda 12, med norsk gassregulator (599-102)
Ooni Gassfyrt Pizzaovn Koda 12, med norsk gassregulator (599-102)
Ooni Gassfyrt Pizzaovn Koda 12, med norsk gassregulator (599-102)
Ooni Gassfyrt Pizzaovn Koda 12, med norsk gassregulator (599-102)
Ooni Gassfyrt Pizzaovn Koda 12, med norsk gassregulator (599-102)
Ooni Gassfyrt Pizzaovn Koda 12, med norsk gassregulator (599-102)
Ooni Gassfyrt Pizzaovn Koda 12, med norsk gassregulator (599-102)
Ooni Gassfyrt Pizzaovn Koda 12, med norsk gassregulator (599-102)
Ooni Gassfyrt Pizzaovn Koda 12, med norsk gassregulator (599-102)
Ooni Gassfyrt Pizzaovn Koda 12, med norsk gassregulator (599-102)
Ooni Gassfyrt Pizzaovn Koda 12, med norsk gassregulator (599-102)
Ooni Gassfyrt Pizzaovn Koda 12, med norsk gassregulator (599-102)
Ooni Gassfyrt Pizzaovn Koda 12, med norsk gassregulator (599-102)
Ooni Gassfyrt Pizzaovn Koda 12, med norsk gassregulator (599-102)
Ooni Gassfyrt Pizzaovn Koda 12, med norsk gassregulator (599-102)
Ooni Gassfyrt Pizzaovn Koda 12, med norsk gassregulator (599-102)
Ooni Gassfyrt Pizzaovn Koda 12, med norsk gassregulator (599-102)
Ooni Gassfyrt Pizzaovn Koda 12, med norsk gassregulator (599-102)
Ooni Gassfyrt Pizzaovn Koda 12, med norsk gassregulator (599-102)
Ooni Gassfyrt Pizzaovn Koda 12, med norsk gassregulator (599-102)
Ooni Gassfyrt Pizzaovn Koda 12, med norsk gassregulator (599-102)
Ooni Gassfyrt Pizzaovn Koda 12, med norsk gassregulator (599-102)
Ooni Gassfyrt Pizzaovn Koda 12, med norsk gassregulator (599-102)
Ooni Gassfyrt Pizzaovn Koda 12, med norsk gassregulator (599-102)
Ooni Gassfyrt Pizzaovn Koda 12, med norsk gassregulator (599-102)
Ooni Gassfyrt Pizzaovn Koda 12, med norsk gassregulator (599-102)
Ooni Gassfyrt Pizzaovn Koda 12, med norsk gassregulator (599-102)
Ooni Gassfyrt Pizzaovn Koda 12, med norsk gassregulator (599-102)
Varenummer:
599-102
EAN:
5060568345093

Ooni Gassfyrt Pizzaovn Koda 12, med norsk gassregulator

Lekker pizzaovn med plass til pizza på diameter opptil 30 cm. 15 minutter etter opptenning er den klar til å steke ekte, italiensk pizza på et drøyt minutt. Ovnen holder ca 450-500 grader, men slipper ingen varme ned i underlaget.
  • Nordisk utgave, tilpasset norske gassflasker
  • Fremstilt i pulverlakkert stålskall og støpt aluminium
  • Ekstrautstyr - se tilbehør (slange og regulator følger med)
  • Vekt 9 kg
  • Utvendig mål 62 x 40 x 31 cm
inkl. mva
2 990,-
20+ på lager (sendes normalt etter 1-2 arbeidsdager)
Gratis frakt!
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Tips! Husk å kjøpe pizzaspade. Vi anbefaler også turning peel (så kan du rotere pizzaen inni ovnen for jevnt stekt) og skrapebørste. Scroll ned for å se tilbehøret.



Best i test hos tek.no, les artikkelen her

Fantastisk kjekk gassdrevet pizzaovn som steker pizzaer opptil 30cm i diameter på under 2 minutter! Et kvarter etter opptenning er den klar til å steke ekte, italiensk pizza. Bedre enn på restaurant!

Koda sin forholdsvis lille størrelse gjør den også grei å frakte med seg. Se tilbehør for trekk-beskyttelse

Ovnen holder ca 450-500 grader, men slipper ingen varme ned i underlaget. 
  • Fremstilt i pulverlakkert stålskall og støpt aluminium
  • Ekstrautstyr - se tilbehør (slange og regulator følger med)
  • Vekt 9 kg
  • Utvendig mål 62 x 40 x 31 cm

Historien; 
Historien om Ooni starter i 2011 med Kristian Tapaninaho fra Finland og hans skotske kone Darina Garland.

Kristian elsket å lage pizza til familien, virkelig god pizza.......men den ble aldri perfekt. Den ekte, Italienske pizzaen laget på ekstremt høy varme fikk han ikke til i komfyren hjemme.

Han begynte å lete etter en ovn som kunne løse problemet, men alle alternativer var store, tunge og dyre. 
Kristian var verken oppfinner, ingeniør eller produktdesigner, men hadde masse pågangsmot og gode ideer. Ikke minst; han hadde et problem å løse. Han ville utvikle en portabel, billig, rask og overlegent bra pizzaovn.

Etter mange skisser, prototyper og prøvespising av pizza i hagen, kunne Kristian til slutt si seg fornøyd med å ha utviklet den første portable pizzaovnen, Uuni.

Ved hjelp av kronerullingstjenesten Kickstarter kunne Kristian og Darina til slutt lansere sin egen pizzaovn. Mottakelsen var enorm, og folk ble overveldet over å kunne steke pizza med restaurantkvalitet på få minutter i sin egen hage til en rimelig penge.

Det er generelt lite jåleri med finner, og Uuni betyr rett og slett Ovn på finsk. Med et stadig større internasjonalt marked forsvant den finske uttalen på Uuni, og derfor ble det et navneskifte i 2018. Uuni ble til Ooni.


Oppskrift pizzadeig
Enkel og grei deig til 6 pizzabunner a`220 gram

Ingredienser;
800 g mel (Tipo-00 mel blir best men vanlig hvetemel fungerer også bra)
496 g kaldt vann (lurt å veie vannet, da blir det mest nøyaktig)
24 g salt
0.6 g tørrgjær

Bland mel og tørrgjær sammen, og hell ca 1/3 av vannet oppi blandingen. Dette blir nå en veldig tørr og klumpete deig, men nå begynner prosessene mellom enzymene i melet og vannet. Proteinene (gluten) absorberer vannet og begynner å danne glutennettverket som holder deigen sammen. Spe på med enda 1/3 av vannet og fortsett prosessen med å kna deigen. Når siste 1/3 tilsettes tar man i saltet.

Da er alle ingrediensene tilsatt, nå er det bare å kna, strekke og elte i vei! Ca 15 minutter er tilstrekkelig. Deigen skal bli glatt og smidig og ikke være klisstete.

La deigen hvile i 30 minutter tildekket før den brettes og strekkes noen ganger og formes til en ball. Nå skal deigen hvile i 12 timer i romtemperatur. (inkludert tiden den er delt opp i emner på 220 gram). 

Tilbehør