Ooni Gassfyrt Pizzaovn Koda 16 | Multitrend
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden Uterom og fritid Pizzaovner og tilbehør Ooni Gassfyrt Pizzaovn Koda 16
Ooni Gassfyrt Pizzaovn Koda 16 (599-104)
Ooni Gassfyrt Pizzaovn Koda 16 (599-104)
Ooni Gassfyrt Pizzaovn Koda 16 (599-104)
Ooni Gassfyrt Pizzaovn Koda 16 (599-104)
Ooni Gassfyrt Pizzaovn Koda 16 (599-104)
Ooni Gassfyrt Pizzaovn Koda 16 (599-104)
Ooni Gassfyrt Pizzaovn Koda 16 (599-104)
Ooni Gassfyrt Pizzaovn Koda 16 (599-104)
Ooni Gassfyrt Pizzaovn Koda 16 (599-104)
Ooni Gassfyrt Pizzaovn Koda 16 (599-104)
Ooni Gassfyrt Pizzaovn Koda 16 (599-104)
Ooni Gassfyrt Pizzaovn Koda 16 (599-104)
Ooni Gassfyrt Pizzaovn Koda 16 (599-104)
Ooni Gassfyrt Pizzaovn Koda 16 (599-104)
Ooni Gassfyrt Pizzaovn Koda 16 (599-104)
Ooni Gassfyrt Pizzaovn Koda 16 (599-104)
Ooni Gassfyrt Pizzaovn Koda 16 (599-104)
Ooni Gassfyrt Pizzaovn Koda 16 (599-104)
Ooni Gassfyrt Pizzaovn Koda 16 (599-104)
Ooni Gassfyrt Pizzaovn Koda 16 (599-104)
Ooni Gassfyrt Pizzaovn Koda 16 (599-104)
Ooni Gassfyrt Pizzaovn Koda 16 (599-104)
Ooni Gassfyrt Pizzaovn Koda 16 (599-104)
Ooni Gassfyrt Pizzaovn Koda 16 (599-104)
Ooni Gassfyrt Pizzaovn Koda 16 (599-104)
Ooni Gassfyrt Pizzaovn Koda 16 (599-104)
Ooni Gassfyrt Pizzaovn Koda 16 (599-104)
Ooni Gassfyrt Pizzaovn Koda 16 (599-104)
Ooni Gassfyrt Pizzaovn Koda 16 (599-104)
Ooni Gassfyrt Pizzaovn Koda 16 (599-104)
Ooni Gassfyrt Pizzaovn Koda 16 (599-104)
Ooni Gassfyrt Pizzaovn Koda 16 (599-104)
Ooni Gassfyrt Pizzaovn Koda 16 (599-104)
Ooni Gassfyrt Pizzaovn Koda 16 (599-104)
Ooni Gassfyrt Pizzaovn Koda 16 (599-104)
Ooni Gassfyrt Pizzaovn Koda 16 (599-104)
Ooni Gassfyrt Pizzaovn Koda 16 (599-104)
Ooni Gassfyrt Pizzaovn Koda 16 (599-104)
Varenummer:
599-104
EAN:
5060568343105

Ooni Gassfyrt Pizzaovn Koda 16

Prisvinnende pizzaovn med plass til pizza på diameter opptil 40 cm! Med flammer fra to sider kreves det mindre rotering av pizzaen under steking for å oppnå et jevnt stekeresultat. 15 minutter etter opptenning er den klar til å steke ekte, italiensk pizza på et drøyt minutt. Ovnen holder ca 450-500 grader, men slipper ingen varme ned i underlaget.
  • Fremstilt i pulverlakkert stålskall og støpt aluminium
  • L-formet gassbrenner
  • Gasslange/regulator må kjøpes i tillegg
  • Vekt 18 kg
  • Utvendig mål 60 x 60 x 35 cm
inkl. mva
6 395,-
Ingen på lager for øyeblikket
Gratis frakt!
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Husk å kjøpe gass-slange/regulator. Vi anbefaler også pizzaspade (scroll ned for å se utvalget) og turning peel så kan du rotere pizzaen inni ovnen for jevn steking.


Historien;
Historien om Ooni starter i 2011 med Kristian Tapaninaho fra Finland og hans skotske kone Darina Garland.

Kristian elsket å lage pizza til familien, virkelig god pizza.......men den ble aldri perfekt. Den ekte, Italienske pizzaen laget på ekstremt høy varme fikk han ikke til i komfyren hjemme.

Han begynte å lete etter en ovn som kunne løse problemet, men alle alternativer var store, tunge og dyre. 
Kristian var verken oppfinner, ingeniør eller produktdesigner, men hadde masse pågangsmot og gode ideer. Ikke minst; han hadde et problem å løse. Han ville utvikle en portabel, billig, rask og overlegent bra pizzaovn.

Etter mange skisser, prototyper og prøvespising av pizza i hagen, kunne Kristian til slutt si seg fornøyd med å ha utviklet den første portable pizzaovnen, Uuni. Ved hjelp av kronerullingstjenesten Kickstarter kunne Kristian og Darina til slutt lansere sin egen pizzaovn. Mottakelsen var enorm, og folk ble overveldet over å kunne steke pizza med restaurantkvalitet på få minutter i sin egen hage til en rimelig penge. 

Det er generelt lite jåleri med finner, og Uuni betyr rett og slett Ovn på finsk. Med et stadig større internasjonalt marked forsvant den finske uttalen på Uuni, og derfor ble det et navneskifte i 2018: Uuni ble til Ooni.


Oppskrift pizzadeig
Enkel og grei deig til 6 pizzabunner a`220 gram

Ingredienser;
800 g mel (Tipo-00 mel blir best men vanlig hvetemel fungerer også bra)
496 g kaldt vann (lurt å veie vannet, da blir det mest nøyaktig)
24 g salt
0.6 g tørrgjær

Bland mel og tørrgjær sammen, og hell ca 1/3 av vannet oppi blandingen. Dette blir nå en veldig tørr og klumpete deig, men nå begynner prosessene mellom enzymene i melet og vannet. Proteinene (gluten) absorberer vannet og begynner å danne glutennettverket som holder deigen sammen. Spe på med enda 1/3 av vannet og fortsett prosessen med å kna deigen. Når siste 1/3 tilsettes tar man i saltet.

Da er alle ingrediensene tilsatt, nå er det bare å kna, strekke og elte i vei! Ca 15 minutter er tilstrekkelig. Deigen skal bli glatt og smidig og ikke være klisstete.

La deigen hvile i 30 minutter tildekket før den brettes og strekkes noen ganger og formes til en ball. Nå skal deigen hvile i 12 timer i romtemperatur. (inkludert tiden den er delt opp i emner på 220 gram). 

Tilbehør