Ooni Karu-12G Multi-Fuel Pizzaovn Gass+Ved | Multitrend
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden Uterom og fritid Pizzaovner og tilbehør Ooni Karu-12G Multi-Fuel Pizzaovn Gass+Ved
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
Ooni Karu-12G Multi-Fuel Pizzaovn Gass+Ved (774-UU-P25100)
Ooni Karu-12G Multi-Fuel Pizzaovn Gass+Ved (774-UU-P25100)
Ooni Karu-12G Multi-Fuel Pizzaovn Gass+Ved (774-UU-P25100)
Ooni Karu-12G Multi-Fuel Pizzaovn Gass+Ved (774-UU-P25100)
Ooni Karu-12G Multi-Fuel Pizzaovn Gass+Ved (774-UU-P25100)
Ooni Karu-12G Multi-Fuel Pizzaovn Gass+Ved (774-UU-P25100)
Ooni Karu-12G Multi-Fuel Pizzaovn Gass+Ved (774-UU-P25100)
Ooni Karu-12G Multi-Fuel Pizzaovn Gass+Ved (774-UU-P25100)
Ooni Karu-12G Multi-Fuel Pizzaovn Gass+Ved (774-UU-P25100)
Ooni Karu-12G Multi-Fuel Pizzaovn Gass+Ved (774-UU-P25100)
Ooni Karu-12G Multi-Fuel Pizzaovn Gass+Ved (774-UU-P25100)
Ooni Karu-12G Multi-Fuel Pizzaovn Gass+Ved (774-UU-P25100)
Ooni Karu-12G Multi-Fuel Pizzaovn Gass+Ved (774-UU-P25100)
Ooni Karu-12G Multi-Fuel Pizzaovn Gass+Ved (774-UU-P25100)
Ooni Karu-12G Multi-Fuel Pizzaovn Gass+Ved (774-UU-P25100)
Ooni Karu-12G Multi-Fuel Pizzaovn Gass+Ved (774-UU-P25100)
Ooni Karu-12G Multi-Fuel Pizzaovn Gass+Ved (774-UU-P25100)
Ooni Karu-12G Multi-Fuel Pizzaovn Gass+Ved (774-UU-P25100)
Ooni Karu-12G Multi-Fuel Pizzaovn Gass+Ved (774-UU-P25100)
Ooni Karu-12G Multi-Fuel Pizzaovn Gass+Ved (774-UU-P25100)
Ooni Karu-12G Multi-Fuel Pizzaovn Gass+Ved (774-UU-P25100)
Ooni Karu-12G Multi-Fuel Pizzaovn Gass+Ved (774-UU-P25100)
Ooni Karu-12G Multi-Fuel Pizzaovn Gass+Ved (774-UU-P25100)
Ooni Karu-12G Multi-Fuel Pizzaovn Gass+Ved (774-UU-P25100)
Ooni Karu-12G Multi-Fuel Pizzaovn Gass+Ved (774-UU-P25100)
Ooni Karu-12G Multi-Fuel Pizzaovn Gass+Ved (774-UU-P25100)
Varenummer:
774-UU-P25100
EAN:
5060967390786

Ooni Karu-12G Multi-Fuel Pizzaovn Gass+Ved

Pizzaovn med flere brensels-alternativer for maksimal og allsidig matlaging. Du kan lage pizza med ved eller kull, eller du kan bruke gass ved bruk av Ooni Karu 12 gassbrenner (selges separat)
  • Kommer opp i 450°C på bare 15 minutter (maks temp 510°C)
  • Glassdør med ViewFlame™-teknologi for bedre innsyn
  • Overvåk temperaturen med det integrerte termometeret
  • 15 mm tykk kordieritt-bakesteinen
  • Brenselskammeret er bakerst i ovnen og ved /kull fylles på gjennom en luke bak
  • Ovnen laget av pulverlakkert karbonstål og rustfritt stål
  • Stekeareal, 33,5 x 33,5 cm
  • Størrelse 72,8 x 41,7 x 75,4 cm / Vekt 12 kg
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Tips! Husk å kjøpe pizzaspade. Vi anbefaler også turning peel (så kan du rotere pizzaen inni ovnen for jevnt stekt) og skrapebørste. Scroll ned for å se tilbehøret.


Historien;
Historien om Ooni starter i 2011 med Kristian Tapaninaho fra Finland og hans skotske kone Darina Garland.

Kristian elsket å lage pizza til familien, virkelig god pizza.......men den ble aldri perfekt. Den ekte, Italienske pizzaen laget på ekstremt høy varme fikk han ikke til i komfyren hjemme.

Han begynte å lete etter en ovn som kunne løse problemet, men alle alternativer var store, tunge og dyre. 
Kristian var verken oppfinner, ingeniør eller produktdesigner, men hadde masse pågangsmot og gode ideer. Ikke minst; han hadde et problem å løse. Han ville utvikle en portabel, billig, rask og overlegent bra pizzaovn.

Etter mange skisser, prototyper og prøvespising av pizza i hagen, kunne Kristian til slutt si seg fornøyd med å ha utviklet den første portable pizzaovnen, Uuni.

Ved hjelp av kronerullingstjenesten Kickstarter kunne Kristian og Darina til slutt lansere sin egen pizzaovn. Mottakelsen var enorm, og folk ble overveldet over å kunne steke pizza med restaurantkvalitet på få minutter i sin egen hage til en rimelig penge.

Det er generelt lite jåleri med finner, og Uuni betyr rett og slett Ovn på finsk. Med et stadig større internasjonalt marked forsvant den finske uttalen på Uuni, og derfor ble det et navneskifte i 2018. Uuni ble til Ooni.


Oppskrift pizzadeig
Enkel og grei deig til 6 pizzabunner a`220 gram

Ingredienser;
800 g mel (Tipo-00 mel blir best men vanlig hvetemel fungerer også bra)
496 g kaldt vann (lurt å veie vannet, da blir det mest nøyaktig)
24 g salt
0.6 g tørrgjær

Bland mel og tørrgjær sammen, og hell ca 1/3 av vannet oppi blandingen. Dette blir nå en veldig tørr og klumpete deig, men nå begynner prosessene mellom enzymene i melet og vannet. Proteinene (gluten) absorberer vannet og begynner å danne glutennettverket som holder deigen sammen. Spe på med enda 1/3 av vannet og fortsett prosessen med å kna deigen. Når siste 1/3 tilsettes tar man i saltet.

Da er alle ingrediensene tilsatt, nå er det bare å kna, strekke og elte i vei! Ca 15 minutter er tilstrekkelig. Deigen skal bli glatt og smidig og ikke være klisstete.

La deigen hvile i 30 minutter tildekket før den brettes og strekkes noen ganger og formes til en ball. Nå skal deigen hvile i 12 timer i romtemperatur. (inkludert tiden den er delt opp i emner på 220 gram). 

Tilbehør