Ooni Koda-2-Max 24" Pizzaovn Gass | Multitrend
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden Uterom og hagemøbler Pizzaovner og tilbehør Ooni Koda-2-Max 24" Pizzaovn Gass
Ooni Koda-2-Max 24" Pizzaovn Gass (774-UU-P2B800)
Ooni Koda-2-Max 24" Pizzaovn Gass (774-UU-P2B800)
Ooni Koda-2-Max 24" Pizzaovn Gass (774-UU-P2B800)
Ooni Koda-2-Max 24" Pizzaovn Gass (774-UU-P2B800)
Ooni Koda-2-Max 24" Pizzaovn Gass (774-UU-P2B800)
Ooni Koda-2-Max 24" Pizzaovn Gass (774-UU-P2B800)
Ooni Koda-2-Max 24" Pizzaovn Gass (774-UU-P2B800)
Ooni Koda-2-Max 24" Pizzaovn Gass (774-UU-P2B800)
Ooni Koda-2-Max 24" Pizzaovn Gass (774-UU-P2B800)
Ooni Koda-2-Max 24" Pizzaovn Gass (774-UU-P2B800)
Ooni Koda-2-Max 24" Pizzaovn Gass (774-UU-P2B800)
Ooni Koda-2-Max 24" Pizzaovn Gass (774-UU-P2B800)
Ooni Koda-2-Max 24" Pizzaovn Gass (774-UU-P2B800)
Ooni Koda-2-Max 24" Pizzaovn Gass (774-UU-P2B800)
Ooni Koda-2-Max 24" Pizzaovn Gass (774-UU-P2B800)
Ooni Koda-2-Max 24" Pizzaovn Gass (774-UU-P2B800)
Nyhet
Varenummer:
774-UU-P2B800
EAN:
5060967393039

Ooni Koda-2-Max 24" Pizzaovn Gass

Stek flere pizzaer samtidig med denne ekstra store gassdrevne ovnen. Den har to uavhengig kontrollerte temperatursoner, og den kan steke deilig pizza i napolitansk stil på 60 sekunder. Patentsøkt konisk flammegassbrennersystem gir bedre varmefordeling og muliggjør rask og jevn steking. Et romslig 24-tommers stekeområde pluss god ovnshøyde gir god plass til kulinarisk kreativitet - også utover bare pizza.
  • Kun beregnet for utendørs bruk
  • Oppvarmingstid 30 minutter / Max temperaturer 500 grader
  • Ooni G2 Gas Technology™ leverer jevn varme over hele ovnen
  • Inkluderer to digitale mattemperaturfølere
  • Bruk Ooni Connect™ til å synkronisere ovnen med appen for smart matlaging
  • Laget av pulverlakkert karbonstål og rustfritt stål
  • Pizzastein 20 mm kordierittstein (66 x 53 cm)
  • Størrelse 80 x 74 x 42.8 cm / Vekt 43 kg
inkl. mva
9 990,-
1 stk på lager (sendes innen neste virkedag)
Frakt 390,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Tips! Husk å kjøpe pizzaspade. Vi anbefaler også turning peel (så kan du rotere pizzaen inni ovnen for jevnt stekt) og skrapebørste.


Historien;
Historien om Ooni starter i 2011 med Kristian Tapaninaho fra Finland og hans skotske kone Darina Garland.

Kristian elsket å lage pizza til familien, virkelig god pizza.......men den ble aldri perfekt. Den ekte, Italienske pizzaen laget på ekstremt høy varme fikk han ikke til i komfyren hjemme.

Han begynte å lete etter en ovn som kunne løse problemet, men alle alternativer var store, tunge og dyre. 
Kristian var verken oppfinner, ingeniør eller produktdesigner, men hadde masse pågangsmot og gode ideer. Ikke minst; han hadde et problem å løse. Han ville utvikle en portabel, billig, rask og overlegent bra pizzaovn.

Etter mange skisser, prototyper og prøvespising av pizza i hagen, kunne Kristian til slutt si seg fornøyd med å ha utviklet den første portable pizzaovnen, Uuni.

Ved hjelp av kronerullingstjenesten Kickstarter kunne Kristian og Darina til slutt lansere sin egen pizzaovn. Mottakelsen var enorm, og folk ble overveldet over å kunne steke pizza med restaurantkvalitet på få minutter i sin egen hage til en rimelig penge.

Det er generelt lite jåleri med finner, og Uuni betyr rett og slett Ovn på finsk. Med et stadig større internasjonalt marked forsvant den finske uttalen på Uuni, og derfor ble det et navneskifte i 2018. Uuni ble til Ooni.


Oppskrift pizzadeig
Enkel og grei deig til 6 pizzabunner a`220 gram

Ingredienser;
800 g mel (Tipo-00 mel blir best men vanlig hvetemel fungerer også bra)
496 g kaldt vann (lurt å veie vannet, da blir det mest nøyaktig)
24 g salt
0.6 g tørrgjær

Bland mel og tørrgjær sammen, og hell ca 1/3 av vannet oppi blandingen. Dette blir nå en veldig tørr og klumpete deig, men nå begynner prosessene mellom enzymene i melet og vannet. Proteinene (gluten) absorberer vannet og begynner å danne glutennettverket som holder deigen sammen. Spe på med enda 1/3 av vannet og fortsett prosessen med å kna deigen. Når siste 1/3 tilsettes tar man i saltet.

Da er alle ingrediensene tilsatt, nå er det bare å kna, strekke og elte i vei! Ca 15 minutter er tilstrekkelig. Deigen skal bli glatt og smidig og ikke være klisstete.

La deigen hvile i 30 minutter tildekket før den brettes og strekkes noen ganger og formes til en ball. Nå skal deigen hvile i 12 timer i romtemperatur. (inkludert tiden den er delt opp i emner på 220 gram). 

Tilbehør