Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden Uterom og fritid Pizzaovner og tilbehør Ooni Vedfyrt Pizzaovn/Bakeovn Pro
Ooni Vedfyrt Pizzaovn/ Bakeovn Pro (599-100)
Ooni Vedfyrt Pizzaovn/ Bakeovn Pro (599-100)
Ooni Vedfyrt Pizzaovn/ Bakeovn Pro (599-100)
Ooni Vedfyrt Pizzaovn/ Bakeovn Pro (599-100)
Ooni Vedfyrt Pizzaovn/ Bakeovn Pro (599-100)
Ooni Vedfyrt Pizzaovn/ Bakeovn Pro (599-100)
Ooni Vedfyrt Pizzaovn/ Bakeovn Pro (599-100)
Ooni Vedfyrt Pizzaovn/ Bakeovn Pro (599-100)
Ooni Vedfyrt Pizzaovn/ Bakeovn Pro (599-100)
Ooni Vedfyrt Pizzaovn/ Bakeovn Pro (599-100)
Ooni Vedfyrt Pizzaovn/ Bakeovn Pro (599-100)
Ooni Vedfyrt Pizzaovn/ Bakeovn Pro (599-100)
Ooni Vedfyrt Pizzaovn/ Bakeovn Pro (599-100)
Ooni Vedfyrt Pizzaovn/ Bakeovn Pro (599-100)
Ooni Vedfyrt Pizzaovn/ Bakeovn Pro (599-100)
Ooni Vedfyrt Pizzaovn/ Bakeovn Pro (599-100)
Ooni Vedfyrt Pizzaovn/ Bakeovn Pro (599-100)
Ooni Vedfyrt Pizzaovn/ Bakeovn Pro (599-100)
Ooni Vedfyrt Pizzaovn/ Bakeovn Pro (599-100)
Ooni Vedfyrt Pizzaovn/ Bakeovn Pro (599-100)
Ooni Vedfyrt Pizzaovn/ Bakeovn Pro (599-100)
Ooni Vedfyrt Pizzaovn/ Bakeovn Pro (599-100)
Ooni Vedfyrt Pizzaovn/ Bakeovn Pro (599-100)
Ooni Vedfyrt Pizzaovn/ Bakeovn Pro (599-100)
Varenummer:
599-100
EAN:
5060568341583

Ooni Vedfyrt Pizzaovn/Bakeovn Pro

En utrolig fleksibel ovn som kan tilberede det meste til middagsbordet. Du kan for eksempel steke pizza eller biff, bake brød eller røke din egen fisk. Pizza-/ bakeovnen er vedfyrt, men ønsker man heller å bruke gass eller pellets kan utstyr til dette kjøpes separat (se tilbehør)
  • Fremstilt i rustfritt stål
  • Glassdør og Pizzadør følger med, samt et par varmebestandige hansker
  • Pizzastørrelse 40 cm
  • Ekstrautstyr - se tilbehør
  • Vekt 24 kg
  • Utvendig mål 74 x 49 x H79 cm
inkl. mva
6 790,-
1 stk tilgjengelig (sendes normalt samme dag)
Gratis frakt!
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Historien;
Historien om Ooni starter i 2011 med Kristian Tapaninaho fra Finland og hans skotske kone Darina Garland.

Kristian elsket å lage pizza til familien, virkelig god pizza.......men den ble aldri perfekt. Den ekte, Italienske pizzaen laget på ekstremt høy varme fikk han ikke til i komfyren hjemme.

Han begynte å lete etter en ovn som kunne løse problemet, men alle alternativer var store, tunge og dyre. 
Kristian var verken oppfinner, ingeniør eller produktdesigner, men hadde masse pågangsmot og gode ideer. Ikke minst; han hadde et problem å løse. Han ville utvikle en portabel, billig, rask og overlegent bra pizzaovn.

Etter mange skisser, prototyper og prøvespising av pizza i hagen, kunne Kristian til slutt si seg fornøyd med å ha utviklet den første portable pizzaovnen, Uuni.

Ved hjelp av kronerullingstjenesten Kickstarter kunne Kristian og Darina til slutt lansere sin egen pizzaovn. Mottakelsen var enorm, og folk ble overveldet over å kunne steke pizza med restaurantkvalitet på få minutter i sin egen hage til en rimelig penge.

Det er generelt lite jåleri med finner, og Uuni betyr rett og slett Ovn på finsk. Med et stadig større internasjonalt marked forsvant den finske uttalen på Uuni, og derfor ble det et navneskifte i 2018. Uuni ble til Ooni.


Oppskrift pizzadeig
Enkel og grei deig til 6 pizzabunner a`220 gram

Ingredienser;
800 g mel (Tipo-00 mel blir best men vanlig hvetemel fungerer også bra)
496 g kaldt vann (lurt å veie vannet, da blir det mest nøyaktig)
24 g salt
0.6 g tørrgjær

Bland mel og tørrgjær sammen, og hell ca 1/3 av vannet oppi blandingen. Dette blir nå en veldig tørr og klumpete deig, men nå begynner prosessene mellom enzymene i melet og vannet. Proteinene (gluten) absorberer vannet og begynner å danne glutennettverket som holder deigen sammen. Spe på med enda 1/3 av vannet og fortsett prosessen med å kna deigen. Når siste 1/3 tilsettes tar man i saltet.

Da er alle ingrediensene tilsatt, nå er det bare å kna, strekke og elte i vei! Ca 15 minutter er tilstrekkelig. Deigen skal bli glatt og smidig og ikke være klisstete.

La deigen hvile i 30 minutter tildekket før den brettes og strekkes noen ganger og formes til en ball. Nå skal deigen hvile i 12 timer i romtemperatur. (inkludert tiden den er delt opp i emner på 220 gram). 

Tilbehør