Du er her Forsiden

Multicom bygget

Multitrend.no - en av Norges største på interiør

I en liten innlandsbygd - med storslått natur - åpnet en av Norges aller første nettbutikker. Året var 1997, og ikke mange år senere hadde gründerne i Åmli bygget opp en solid forretning. Multicom har vært blant pionerene på netthandel og er i dag en av Norges mest erfarne nettbutikker. I 2011 så søsterbutikken Multitrend.no dagens lys, og har på få år blitt blant Norges største og kjente på nett innenfor bransjen interiør / hus & hjem. 

I omsetning er vi den nest største bedriften i kommunen vår. I Norge er vi en av de få store selvstendige nettbutikkene.

Vi er for tiden 40 ansatte, og i løpet av årene har vi ekspedert millioner av kunder! De har gitt oss kunnskap og innsikt få nettbutikker kan skilte med. Multitrend har fått flere priser som vi er veldig stolte av!

  • 2016 Gasellebedrift Aust-Agder
  • 2017 Gasellebedrift Aust-Agder
  • 2017 vant vi ÅRETS BUTIKK "Interiør", Prisjakt.no
  • 2018 vant vi ÅRETS BUTIKK "Møbler og Innredning", Prisjakt.no
  • 2019 vant vi ÅRETS BUTIKK "Møbler og Innredning", Prisjakt.no
  • 2020 vant vi ÅRETS BUTIKK "Hjem & Hage", Prisjakt.no 

Hvorfor velge Multitrend?
 

Vi er spesialister på netthandel, og med våre løsninger har du som kunde en trygg og sikker kjøpeopplevelse på nett. Vi klarer å ta unna større volum uten at kundene må vente ekstra for å få varene sine. Vi er profesjonelle på retur og angrefrist.

Ved å støtte norsk handel støtter du oppom norske arbeidsplasser. Vi bidrar stort tilbake til lokalsamfunnet, alt fra støtte til lokale lag og organisasjoner til større arrangement som skjer i bygda og regionen vår. Vi tilbyr varierte arbeidsoppgaver og stillinger som gjør det mer attraktivt og aktuelt å kunne bo i bygd. Vi elsker "det gode livet på landet"! Selv om ikke alle er bosatt i Åmli, pendler faktisk flere av våre ansatte fra byen og inn til oss i "lille Åmli" hver eneste dag! 

Vårt mål å være den beste nettbutikken med overlegen kundeservice, lynrask levering og et mekka for inspirasjon der fristelsene står i kø for det du trenger til hus og hytte. Vi jobber hardt for å yte god service og setter pris på om du tar deg tid til å gi oss en tilbakemelding på Prisjakt  _ _ _ 

Nettbutikkløsning er levert av Webmercs 
MCC kode: 5719  Diverse inventar og interiør