billigkroken   
nyheter

B-varer
 

 

Se alle leverandører her 
Du er her // Forsiden // //

Multicom bygget

Multitrend.no - Et søsterselskap av nettbutikken Multicom.no og en del av Multicom Group

I en liten innlandsbygd - med storslått natur - åpnet en av Norges aller første nettbutikker. Året var 1997, og ikke mange år senere hadde gründerne i Åmli bygget opp en solid forretning. Multicom har vært blant pionerene på netthandel og er i dag en av Norges mest erfarne nettbutikker.

I omsetning er vi den nest største bedriften i kommunen vår. I Norge er vi en av de få store selvstendige nettbutikkene. Ettersom vi ikke eies av en importør, kan vi fritt velge hvilke varer vi skal selge. En frihet som kommer våre kunder tilgode!

Multicom-konsernet er mer enn bare en butikk! Vi er for tiden ca 30 ansatte, og i løpet av årene har vi ekspedert mer enn 1 million kunder! De har gitt oss kunnskap og innsikt få nettbutikker kan skilte med.


Hvorfor velge Multitrend?

Vi har 30 faste ansatte som jobber fulltid i de forskellige avdelingene, og klarer å ta unna store volum uten at kundene må vente ekstra for å få varene sine. Vi er også profesjonelle på retur og angrefrist.

Lageret til Multitrend håndteres av ProFlex AS som leverer attføringstjenester til NAV. Ved å handle fra Multitrend bidrar du derfor til å gi noen som trenger litt ekstra tilrettelegging i arbeidslivet en bedre jobbhverdag!

Vi jobber hardt for å yte god service og setter pris på om du tar deg tid til å gi oss en tilbakemelding på PrisjaktTrustpilot eller ved å sende en e-post til salg@multitrend.no. Vårt mål er fornøyde kunder og topp kundeservice!


Nettbutikkløsning er levert av Webmercs 


MCC kode: 5719  Diverse inventar og interiør