Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden Interiør og innredning Bad og vaskerom Personlig pleie Håndkrem og håndsåpe Panier Des Sens Essentials Håndsåpe Lavendel 500ml
Panier Des Sens Essentials Håndsåpe Lavendel 500ml (594-P00011)
Varenummer:
594-P00011
EAN:
3760062882118

Panier Des Sens Essentials Håndsåpe Lavendel 500ml

Den uforglemmelige duften av sommer under Provence-solen. Duften av ekte lavendel med et hint av rosentre og sedertre - en vakker, elegant og klassisk blomsterduft. 500ml.
inkl. mva
179,-
3 stk tilgjengelig (sendes normalt samme dag)
Frakt 29,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

En generøs flaske flytende Marseille såpe med en vakker duft av lavendel. Kan brukes over hele kroppen og på hendene. Med ekstra pleiende ingredienser som ikke tørker ut huden din!

  • 97% av de totale ingrediensene i denne såpen er av naturlig opprinnelse.
  • Volum 500ml
     

Eterisk Lavendelolje
Også kjent som "blått gull". Lavendel er en aromatisk hyllest til Provence. Det er den duftende sjelen i regionen og frukten av respektfullt arbeid. Eterisk lavendelolje er spesielt god for sensitiv og irritert hud. Den er kjent for å ha en beroligende effekt, og hjelper til med å gjenvinne avslapning og fred. Oljen hjelper også til med å balansere produksjonen av talg og forbedre hudens utstråling.

Kokosolje
Dronning av vegetabilske oljer, kokosnøttolje er 90% fettsyre, men også vitamin E, vitamin K og jern. Oljen er kaldpresset, har antiinflammatoriske og antimikrobielle egenskaper som beskytter og nærer, og hjelper også mot aldrende hud. Denne oljen er 100% naturlig og etterlater huden mykgjort, hydrert og dypt næret.

Andre kjøpte også