Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden Skjønnhet & velvære Håndkrem og håndsåpe Panier Des Sens Essentials Håndsåpe Provence-Frukter 500ml
Panier Des Sens Essentials Håndsåpe Provence-Frukter 500ml (594-P00012)
Varenummer:
594-P00012
EAN:
3760062882125

Panier Des Sens Essentials Håndsåpe Provence-Frukter 500ml

En glitrende friskhet av sitrusskall kombinert med de helbredende egenskapene fra salvie og appelsin. En dyrebar blanding av balanserende eteriske oljer med en herlig fresh duft av varme sommerdager! 500ml.
inkl. mva
179,-
1 stk på lager (sendes normalt etter 1-2 arbeidsdager)
Frakt 49,- Gratis frakt over 1 000,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

En generøs flaske flytende Marseille såpe med en vakker fresh duft av Provence frukter. Kan brukes over hele kroppen og på hendene. Med ekstra pleiende ingredienser som ikke tørker ut huden din!

  • 97% av de totale ingrediensene i denne såpen er av naturlig opprinnelse.
  • Volum 500ml


Eterisk olje fra sitron, burot og sypress
Duftene av eterisk olje fra sitron, burot og sypress gir oss essensen av Provence. Eteriske oljer fra sitrusfrukter med fruktige, oppkvikkende og solrike dufter. Eterisk olje fra Sypress gir en varm duft mens Burot har en balanserende egenskaper. Kombinasjonen av disse 3 naturlige eteriske oljene virker oppkvikkende og er med på å gi deg en kickstart hver morgen! Eterisk sitronolje gir en naturlig glans til huden din, og er myk og stimulerende.

Kokosolje
Dronning av vegetabilske oljer, kokosnøttolje er 90% fettsyre, men også vitamin E, vitamin K og jern. Oljen er kaldpresset, har antiinflammatoriske og antimikrobielle egenskaper som beskytter og nærer, og hjelper også mot aldrende hud. Denne oljen er 100% naturlig og etterlater huden mykgjort, hydrert og dypt næret.