Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden Velvære & Spa Håndkrem og håndsåpe Panier Des Sens Essentials Håndsåpe Strandfennikel 500ml
Panier Des Sens Essentials Håndsåpe Strandfennikel 500ml (594-P00014)
Varenummer:
594-P00014
EAN:
3760062882149

Panier Des Sens Essentials Håndsåpe Strandfennikel 500ml

Strandfennikel er hjertet i denne vakre, friske og revitaliserende duften. Ett hint av sjø kombinert med den omfavnende duften av sandeltre og sedertre. Rett og slett en uimotståelig duft som tar deg med til en solvarm strand med azurblått hav så langt øye kan se! 500ml.
inkl. mva
179,-
5 stk tilgjengelig (sendes normalt samme dag)
Frakt 29,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

En generøs flaske flytende Marseille såpe med en vakker duft av strandfennikel. Kan brukes over hele kroppen og på hendene. Med ekstra pleiende ingredienser som ikke tørker ut huden din!

  • 97% av de totale ingrediensene i denne såpen er av naturlig opprinnelse.
  • Volum 500ml

Eterisk olje fra strandfennikel
Strandfennikel er en liten kystplante som er spesielt kjent for sin motstandskraft. Ut fra denne planten kan vi trekke en sjelden og dyrebar eterisk olje som er rik på hav- og mineralsalter som kalium, jod og vitamin C. Denne sjøaktive ingrediensen er valgt nettopp fordi den hjelper til med å ta ekstra godt vare på voksen hud. Takket være dens regenererende, oppstrammende og slankende egenskaper, brukes denne planten tradisjonelt for å gå ned i vekt og bekjempe cellulitter, den skal ha en drenerende effekt som hjelper til med å bekjempe cellulittproblemer og hjelper til med å tone kroppen din.

Kokosolje
Dronning av vegetabilske oljer, kokosnøttolje er 90% fettsyre, men også vitamin E, vitamin K og jern. Oljen er kaldpresset, har antiinflammatoriske og antimikrobielle egenskaper som beskytter og nærer, og hjelper også mot aldrende hud. Denne oljen er 100% naturlig og etterlater huden mykgjort, hydrert og dypt næret.

Andre kjøpte også