Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden Interiør og innredning Bad og vaskerom Personlig pleie Håndkrem og håndsåpe Panier Des Sens Essentials Håndkrem Rose 30ml
Panier Des Sens Essentials Håndkrem Rose 30ml (594-P4046)
Varenummer:
594-P4046
EAN:
3760062885362

Panier Des Sens Essentials Håndkrem Rose 30ml

En nydelig håndkrem rik på eteriske oljer og med en mild roseduft. 30ml.
inkl. mva
85,-
3 stk tilgjengelig (sendes normalt samme dag)
Frakt 29,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

En nydelig håndkrem rik på eteriske oljer og med en mild roseduft. Med 20% sheasmør og en ultra-nærende tekstur, kombinerer denne håndkremen de nærende fordelene fra olivenolje med de naturlige duftene fra eteriske oljer. Beskytter og bevarer huden din.

  • 97% av de totale ingrediensene er av naturlig opprinnelse.
  • Volum 30ml


Eterisk Roseolje
Rose er symbolet på kjærlighet, Gudens blomst, forbigående skjønnhet og skjørhet i livet. Denne universelle og luksuriøse duften (1 tonn blomster for å oppnå mindre enn 90 gram eterisk olje) gjør den til en av de mest populære duftene i kosmetikkindustrien. Eterisk roseolje er kjent for sine regenererende, beroligende og tonende egenskaper. Og passer spesielt godt til produkter dedikert til delikat hud. Oljen er kjent for å ha foryngende, revitaliserende og helbredende egenskaper.

Shea Smør
Alle aktive ingredienser som brukes av Panier des Sens er valgt for deres naturlige eller provencale opprinnelse. En er imidlertid preget av eksotisk herkomst og dens universelle fordeler. Sheasmør er et naturlig produkt fra Shea-nøtter til Butyrospermum Parkii, et savannetre som vokser i Sentral- og Vest-Afrika. Dette eksepsjonelle og robuste treet kan leve i mer enn tre århundrer! Fra nøttene ekstraheres en ultrarik beige pasta som transformeres i smør.Sheasmør har mange gjenopprettende egenskaper. Den mykner, fukter og gir en dyp næring til huden. Rik på vitamin A, D, E, F og fettsyrer, som gir en naturlig og effektiv hudpleie.

Olivenolje
Kjent siden antikken for sine regenererende og fuktighetsgivende egenskaper,  perfekt tilpasset behovene til tørr hud.Olivenolje har antioksidantegenskaper som hjelper til med å bekjempe aldrende hud. En ekte alkymi av luksus, da den er med på å forsinker aldring av celler, takket være vitamin E som bekjemper dannelsen av frie radikaler.Det forbedrer også hudkvaliteten takket være den nærende og tonende effekten i dybden.

Andre kjøpte også