Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden Interiør og innredning Bad og vaskerom Personlig pleie Håndkrem og håndsåpe Panier Des Sens Essentials Håndkrem Verbena 30ml
Panier Des Sens Essentials Håndkrem Verbena 30ml (594-P4043)
Varenummer:
594-P4043
EAN:
3760062885331

Panier Des Sens Essentials Håndkrem Verbena 30ml

En nydelig håndkrem rik på eteriske oljer og med en fresh duft av sitron-verbena. 30ml.
inkl. mva
85,-
6 stk tilgjengelig (sendes normalt samme dag)
Frakt 29,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

En nydelig håndkrem rik på eteriske oljer og med en fresh duft av sitron-verbena. Med 20% sheasmør og en ultra-nærende tekstur, kombinerer denne håndkremen de nærende fordelene fra olivenolje med de naturlige duftene fra eteriske oljer. Beskytter og bevarer huden din.

  • 97% av de totale ingrediensene er av naturlig opprinnelse.
  • Volum 30ml

Eterisk Verbenaolje
Verbena er en busk som er typisk for Middelhavsområdet. Oljen har en tonendeog harmonisering effekt på devitalisert og sliten hud, og er en levende og strålende duft for å gjenopplive både kropp og sjel! Planten er et skikkelig paradoks fra naturen. Den presenterer forskjellige og komplementære egenskaper som er både energigivende og avslappende - altså den perfekte oljen i et hektisk hverdagsliv! Oljen er også kjent for sine rensende og tonende egenskaper.

 

Shea Smør
Alle aktive ingredienser som brukes av Panier des Sens er valgt for deres naturlige eller provencale opprinnelse. En er imidlertid preget av eksotisk herkomst og dens universelle fordeler. Sheasmør er et naturlig produkt fra Shea-nøtter til Butyrospermum Parkii, et savannetre som vokser i Sentral- og Vest-Afrika. Dette eksepsjonelle og robuste treet kan leve i mer enn tre århundrer! Fra nøttene ekstraheres en ultrarik beige pasta som transformeres i smør. Sheasmør har mange gjenopprettende egenskaper. Den mykner, fukter og gir en dyp næring til huden. Rik på vitamin A, D, E, F og fettsyrer, som gir en naturlig og effektiv hudpleie.

 

Olivenolje
Kjent siden antikken for sine regenererende og fuktighetsgivende egenskaper,  perfekt tilpasset behovene til tørr hud.Olivenolje har antioksidantegenskaper som hjelper til med å bekjempe aldrende hud. En ekte alkymi av luksus, da den er med på å forsinker aldring av celler, takket være vitamin E som bekjemper dannelsen av frie radikaler. Det forbedrer også hudkvaliteten takket være den nærende og tonende effekten i dybden.