Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden Interiør og innredning Bad og vaskerom Personlig pleie Håndkrem og håndsåpe Panier Des Sens Essentials Håndsåpe Rose 500ml
Panier Des Sens Essentials Håndsåpe Rose 500ml (594-P00016)
Varenummer:
594-P00016
EAN:
3760062882163

Panier Des Sens Essentials Håndsåpe Rose 500ml

En mild duft av fløyelsmyke roser med et hint av hvit musk og sedertre. 500ml.
inkl. mva
179,-
Lagerstatus: Ingen på lager for øyeblikket
Frakt 29,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

En generøs flaske flytende Marseille såpe med en vakker duft av Roseblader. Kan brukes over hele kroppen og på hendene. Med ekstra pleiende ingredienser som ikke tørker ut huden din!

  • 97% av de totale ingrediensene i denne såpen er av naturlig opprinnelse.
  • Volum 500ml

Eterisk Roseolje
Rose er symbolet på kjærlighet, Gudens blomst, forbigående skjønnhet og skjørhet i livet. Denne universelle og luksuriøse duften (1 tonn blomster for å oppnå mindre enn 90 gram eterisk olje) gjør den til en av de mest populære duftene i kosmetikkindustrien. Eterisk roseolje er kjent for sine regenererende, beroligende og tonende egenskaper. Og passer spesielt godt til produkter dedikert til delikat hud. Oljen er kjent for å ha foryngende, revitaliserende og helbredende egenskaper.

Kokosolje
Dronning av vegetabilske oljer, kokosnøttolje er 90% fettsyre, men også vitamin E, vitamin K og jern. Oljen er kaldpresset, har antiinflammatoriske og antimikrobielle egenskaper som beskytter og nærer, og hjelper også mot aldrende hud. Denne oljen er 100% naturlig og etterlater huden mykgjort, hydrert og dypt næret.