Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden Interiør og innredning Bad og vaskerom Personlig pleie Håndkrem og håndsåpe Panier Des Sens Essentials Håndsåpe Verbena 500ml
Panier Des Sens Essentials Håndsåpe Verbena 500ml (594-P00013)
Varenummer:
594-P00013
EAN:
3760062882132

Panier Des Sens Essentials Håndsåpe Verbena 500ml

En stor dose med friskhet og vitalitet! En herlig fresh sitrusduft. 500ml.
inkl. mva
179,-
3 stk tilgjengelig (sendes normalt samme dag)
Frakt 29,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

En generøs flaske flytende Marseille såpe med en vakker duft av sitron-verbena. Kan brukes over hele kroppen og på hendene. Med ekstra pleiende ingredienser som ikke tørker ut huden din!

  • 97% av de totale ingrediensene i denne såpen er av naturlig opprinnelse.
  • Volum 500ml

Eterisk Verbenaolje
Verbena er en busk som er typisk for Middelhavsområdet. Oljen har en tonende og harmonisering effekt på devitalisert og sliten hud, og er en levende og strålende duft for å gjenopplive både kropp og sjel! Planten er et skikkelig paradoks fra naturen. Den presenterer forskjellige og komplementære egenskaper som er både energigivende og avslappende - altså den perfekte oljen i et hektisk hverdagsliv! Oljen er også kjent for sine rensende og tonende egenskaper.

Kokosolje
Dronning av vegetabilske oljer, kokosnøttolje er 90% fettsyre, men også vitamin E, vitamin K og jern. Oljen er kaldpresset, har antiinflammatoriske og antimikrobielle egenskaper som beskytter og nærer, og hjelper også mot aldrende hud. Denne oljen er 100% naturlig og etterlater huden mykgjort, hydrert og dypt næret.