Panier Des Sens Håndkrem Honning 75ml | Multitrend
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden Skjønnhet & velvære Håndkrem og håndsåpe Panier Des Sens Håndkrem Honning 75ml
Panier Des Sens Håndkrem Honning 75ml (594-PINT11043)
Varenummer:
594-PINT11043
EAN:
3701447301015

Panier Des Sens Håndkrem Honning 75ml

Denne pleiende håndkremen inneholder propolis med meget høy kvalitet sammen med shea smør. Dette gir ekstra næring og pleie til huden, samt fuktighet til den mest sensitive og sprukne hud. Nydelig duft av blomster kombinert av ett hint av kremet honning søtet med mandelblomst og sandeltre.
  • 86% av de totale ingrediensene er av naturlig opprinnelse
  • Dermatologisk testet
  • Volum 75 ml
inkl. mva
175,-
4 stk på lager (sendes innen neste virkedag)
Frakt 49,- Gratis frakt over 1 000,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Produktinformasjon: Det mest dyrbare biene lager er propolis. Propolis har antiseptisk effekt og er rik på antikosidanter. Denne pleiende håndkremen inneholder bl.a propolis med meget høy kvalitet sammen med shea smør. Dette gir ekstra næring og pleie til huden, samt fuktighet til den mest sensitive og sprukne hud. En rik og duftende pleie, resultatet av en unik kombinasjon av honning, sheasmør og Propolis.


AKTIVE INGREDIENSER: 
Det er ikke bare på grunn av sin dyrebare aroma, og heller ikke bare fordi den oppfyller alle trendene med organiske ingredienser at Panier des Sens har valgt Honning som en naturlig aktiv ingrediens. Det er fordi vi vet at bier lager pollen fra trær og blomster, dyrebare elementer for kosmetikk som kongelig gelé, propolis og pollen, rik på vitaminer, mineraler, sukker og andre viktige næringsstoffer.

ØKOLOGISK HONNING FRA PROVENCE - Honningekstrakt som kommer fra nektar av fra blomsterengene i Provence. Den fuktighetsgivende kraften kommer i stor grad fra det naturlige blomstervannet den inneholder, nesten 10%. Den inneholder også mange mineraler og vitaminer som er viktige for huden vår.

PROPOLIS - Et næringsrikt stoff laget av biene for å beskytte bikuben. Rik på polyfenoler og flavonoider, den har antiseptiske egenskaper og en sterk antioksidantkraft som kjemper mot tegn på aldring og fremmer revitalisering av huden.

SHEA BUTTER - Alle aktive ingredienser som brukes av Panier des Sens er valgt for deres naturlige eller provencale opprinnelse. En er imidlertid preget av eksotisk herkomst og dens universelle fordeler. Sheasmør er et naturlig produkt fra Shea-nøtter til Butyrospermum Parkii, et savannetre som vokser i Sentral- og Vest-Afrika. Dette eksepsjonelle og robuste treet kan leve i mer enn tre århundrer! Fra nøttene ekstraheres en ultrarik beige pasta som transformeres i smør. Sheasmør har mange gjenopprettende egenskaper. Den mykner, fukter og gir en dyp næring til huden. Rik på vitamin A, D, E, F og fettsyrer, som gir en naturlig og effektiv hudpleie.
 
SØT MANDEL - Beskyttet i et mykt og grønt fløyelsskall som fremkaller både bitterhet og mykhet, mandelen inneholder flere utrolige kosmetiske egenskaper. Kjernen for eksempel mykner og glatter huden, er rik på vitamin A og E, og fukter og nærer dypt.