Panier Des Sens Honningskrubb 240g | Multitrend
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden Skjønnhet & velvære Hudpleie skrubb, oljer Panier Des Sens Honningskrubb 240g
Panier Des Sens Honningskrubb 240g (594-PMIE20000)
Panier Des Sens Honningskrubb 240g (594-PMIE20000)
Panier Des Sens Honningskrubb 240g (594-PMIE20000)
Panier Des Sens Honningskrubb 240g (594-PMIE20000)
Varenummer:
594-PMIE20000
EAN:
3760062883207

Panier Des Sens Honningskrubb 240g

Økologisk Sukkerskrubb rik på mineraler, vitaminer og aminosyrer noe som hjelper hudens fornyelsesprosess. Nydelig duft av blomster kombinert av ett hint av kremet honning søtet med mandelblomst og sandeltre
  • 99% av de totale ingrediensene er av naturlig opprinnelse
  • Nettovekt 240 gram
inkl. mva
309,-
2 stk på lager (sendes innen neste virkedag)
Frakt 49,- Gratis frakt over 1 000,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

AKTIVE INGREDIENSER:

 
Økologisk honning fra Provence - Honning ekstrakt hentet fra nektar fra blomster i regionen. Den fuktighetsgivende effekten kommer i stor grad fra det naturlige blomstervannet som honningen inneholder (nesten 10%). I tillegg inneholder honningen mange mineraler og vitaminer som er essensielle for huden vår.

Shea Smør - Alle aktive ingredienser som brukes av Panier des Sens er valgt for deres naturlige eller Provencale opprinnelse. En er imidlertid preget av eksotisk herkomst og dens universelle fordeler. Sheasmør er et naturlig produkt fra Shea-nøtter til Butyrospermum Parkii, et savannetre som vokser i Sentral- og Vest-Afrika. Dette eksepsjonelle og robuste treet kan leve i mer enn tre århundrer! Fra nøttene ekstraheres en ultrarik beige pasta som transformeres i smør. Sheasmør har mange gjenopprettende egenskaper. Den mykner, fukter og gir en dyp næring til huden. Rik på vitamin A, D, E, F og fettsyrer, som gir en naturlig og effektiv hudpleie.
 
Søt Mandelolje - Beskyttet i et mykt og grønt fløyelsskall som fremkaller både bitterhet og mykhet. Mandelen inneholder utrolige kosmetiske egenskaper, kjernen mykner og glatter huden. Rik på vitamin A og E, fukter og nærer oljen dypt.

 
Honningen er gjennomtrukket av en søt duftnote, og med rikelig av sukkerkrystaller. Påføres i sirkelbevegelser på fuktig hud. Dette for å øke blodsirkulasjonen og fjerne døde hudceller. Skylles deretter av. Etterlater huden myk og smidig.