Pappelina Plastteppe Carl Granit 70x180cm | Multitrend
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden Interiør og innredning Møbler og gulvtepper Gulvtepper Pappelina Plastteppe Carl Granit 70x180cm
Pappelina Plastteppe Carl Granit 70x180cm (630-CA9E718)
-30%
Varenummer:
630-CA9E718
EAN:
7340020459314

Pappelina Plastteppe Carl Granit 70x180cm

Mattene fra Pappelina har enestående kvalitet. De blir vevet i Sverige og har en mykhet som må oppleves. De slitesterke teppene passer i alle rom, fra kjøkken til gang, baderom eller utendørs. Like fine år etter år. Enkel rengjøring med mopp, vaskemaskin eller hageslange.
  • Kan brukes ute og inne
  • Myk å gå på, kan brukes på begge sider
  • Tåler vann, blekes ikke i solen og kan brukes på varmekabler
  • Enkel å rengjøre
  • Allergivennlig
  • Vevet av ftalatfritt PVC-bånd
  • Produsert i Sverige
  • Størrelse 70 x 180 cm
inkl. mva
 1 576,- 
1 103,-
3 stk på lager (sendes innen neste virkedag)
Frakt 59,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Pappelina Plastteppe/Plastrye

Produktinformasjon:
Et teppe fra Pappelina er vevd av plastbånd laget i Sverige. Plastmattene inneholder ikke ftalater eller farlige stoffer. Dette garanteres ved å kun bruke svensk plastråvare fra Gislaved Folie AB, som er sertifisert i henhold til ISO 9001 og ISO 14001.

Plasten er godkjent for bruk i næringsmiddelindustrien og for produksjon av leker i EU og USA. PVC er en plast som kan smeltes ned og resirkuleres. Men siden det ikke er mulig å garantere at resirkulert plast er helt giftfri, produseres Pappalina teppene med ny svensk råvare.

Bredde 70 cm
Plastmatte for innendørs- og utendørs bruk, laget i Sverige. Sveisede kanter med forsterkningstape for høy holdbarhet, med inngravert logo i begge ender. Teppet er vevd av svenskproduserte ftalatfrie plaststrimler fra Gislaved Folie AB i tradisjonelle vevstoler. Enkel å vedlikeholde og rengjøre, håndvask eller maskinvask ved 30°C uten sentrifuge. Størrelsesavvik på ± 4% kan oppstå på grunn av vevingstekniske årsaker. Tykkelse ca 5 mm.

Bredde 60, 140, 180 OG 230 cm
Plastmatte for innendørs- og utendørs bruk, laget i Sverige. Kantede kanter med påsydd logo på den ene siden. Teppet er vevd av svenskproduserte ftalatfrie plaststrimler fra Gislaved Folie AB i tradisjonelle vevstoler. Enkel å vedlikeholde og rengjøre, håndvask eller maskinvask ved 30°C uten sentrifuge. Størrelsesavvik på ± 4% kan oppstå på grunn av vevstekniske årsaker. Tykkelse ca 10 mm.