Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden På kjøkkenet Serviser Pillivuyt Vinter Jul

Pillivuyt Vinter JulVinter er Pillivuyts koselige servise, som kan brukes til både vakre julebord og andre festlige anledninger i de kalde månedene. Vinter kompletterer og bygger videre på den populære Toulouse-serien, og har dennes karakteristiske og elegante rifler.

Vinter ble skapt i samarbeid med designeren Dorthe Mathiesen, som har dekorert serviset med sitt grafiske preg og lyse, nordiske pastellfarger. Flere forskjellige motiver gjenspeiler stemningen i de koselige vintermånedene og forteller historier fra små samfunn om lek i snøen, stemningsfulle vinterlandskaper og samvær med familie og venner, som tilskueren kan leve seg inn i og selv bygge videre på. Motivene på hvert enkelt produkt forteller sin egen historie, og kan derfor lett både brukes alene eller settes sammen med Pillivuyts andre hvite tallerkener.

Det vakre serviset oppfyller de samme høye kvalitetskravene som Pillivuyts øvrige porselen. Som alt porselen fra Pillivuyt, er Vinter laget av en unik porselensmasse med en ekstremt hard glasur, som gjør porselenet ekstra motstandsdyktig mot støt og slag.

Viser 1-1 av 1 produkter
Velg visning
Viser 1-1 av 1 produkter