Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Pukka Te Lean Matcha Green (557-626)
-11%
Varenummer:
557-626
EAN:
5060519140807

Pukka Te Lean Matcha Green

En økologisk blanding av oolong, kanel, ingefær og fennikel for å tenne din indre glød. La kunsten bak oolong og den beste grønne matchaen jobbe med kroppen din. En touch av krydret ingefær og kanel med vill triphala-frukt og den beste fennikelen, skaper denne virkelig unike teen.
  • 20 teposer
inkl. mva
 56,- 
50,-
20+ tilgjengelig (sendes normalt samme dag)
Frakt 29,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Produktinformasjon: Alle plastfrie Pukka-teposer kommer i et eget resirkulerbart tebrev for å bevare de eteriske oljene i de økologiske urtene. Hver pose har to kammer, noe som gjør at disse utrolige urtene kan sive ut og frigi sitt fulle potensial i koppen din. For å bidra til at aromaene fordeler seg i koppen din, heller du kokende vann direkte over posen. Enhver urt elsker vann, så la den trekke til et perfekt tebrygg. Og husk å koke nøyaktig den mengden vann du trenger, så din kopp med te blir så miljøvennlig som mulig.

Ingredienser; Oolong te (20%), ingefærrot (14%), søtfennikelfrø (14%), fennikelfrø (bitterfennikel) (12%), ceylon-kanel (10%), søt kanelstang (6%), gurkemeierot, eterisk olje fra sitronaroma, løvetannrot, sort pepperkorn, matchapulver (2%), triphala (amla, haritaki, bibhitaki).