Skappelstrikk Strikkebok "Skappelglede" | Multitrend
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden Hobby Bøker Skappelstrikk Strikkebok "Skappelglede"
Utgående vare. Ikke kjøp flere enn det som står på lager
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
Skappelstrikk Strikkebok "Skappelglede" (697-skappelglede-bok)
Skappelstrikk Strikkebok "Skappelglede" (697-skappelglede-bok)
Skappelstrikk Strikkebok "Skappelglede" (697-skappelglede-bok)
Skappelstrikk Strikkebok "Skappelglede" (697-skappelglede-bok)
Varenummer:
697-skappelglede-bok
EAN:
9788202759858

Skappelstrikk Strikkebok "Skappelglede"

Hele Norges strikkedronning Dorthe Skappel er endelig tilbake med ny og uimotståelig strikkebok! I Skappelglede – spinnvill strikk i myk norsk ull får du store doser inspirasjon og flust av nye favoritter å velge mellom. Plaggene strikkes i herlige farger og i bærekraftig, myk norsk ull. Oppskriftene i Skappelglede har enkle og tydelige beskrivelser, og passer for både nybegynnere og viderekomne.
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Hele Norges strikkedronning Dorthe Skappel er endelig tilbake med ny og uimotståelig strikkebok! I Skappelglede – spinnvill strikk i myk norsk ull får du store doser inspirasjon og flust av nye favoritter å velge mellom. Plaggene strikkes i herlige farger og i bærekraftig, myk norsk ull.

Samtlige mønstre har den lille, velkjente «Skappel-twisten» som har gjort Dorthes strikk til høyt elskede plagg for kvinner i alle aldre. Oppskriftene i Skappelglede har enkle og tydelige beskrivelser, og passer for både nybegynnere og viderekomne. Her får du både lettstrikket og mer utfordrende design – alt etter hva slags strikkeprosjekt du har lyst til å sette i gang med.

Bli med inn i det vakre, lekne Skappeluniverset og la deg inspirere av høstens herligste strikkebok. Vi lover timevis med strikkeglede i de tusen hjem.