Solo Stove Bålpanne Yukon2.0 Kit Olive med askeskuff | Multitrend
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden Uterom og fritid Bålpanner, utepeiser og tilbehør Solo Stove Bålpanne Yukon2.0 Kit Olive med askeskuff
Solo Stove Bålpanne Yukon2.0 Kit Olive med askeskuff (777-SSYUK-SD-27-2.0-DEEPOLIVE)
Solo Stove Bålpanne Yukon2.0 Kit Olive med askeskuff (777-SSYUK-SD-27-2.0-DEEPOLIVE)
Solo Stove Bålpanne Yukon2.0 Kit Olive med askeskuff (777-SSYUK-SD-27-2.0-DEEPOLIVE)
Solo Stove Bålpanne Yukon2.0 Kit Olive med askeskuff (777-SSYUK-SD-27-2.0-DEEPOLIVE)
-40%
Varenummer:
777-SSYUK-SD-27-2.0-DEEPOLIVE
EAN:
850040701678

Solo Stove Bålpanne Yukon2.0 Kit Olive med askeskuff

Den ultimate bålpannen Solo Stove Yukon nå oppgradert til 2.0 med uttakbar askeskuff for enklere rengjøring. Bålpannen har et keramisk belegg i en flott dyp olivengrønn farge.
  • Fremstilt i rustfritt stål med keramisk coating
  • Askeskuff medfølger
  • Leveres med bunnring for sikker fyring på treplattingen
  • Størrelse Ø68,5 x H40,6 cm
  • Vekt 19 kg
inkl. mva
 9 999,- 
5 999,-
4 stk på lager (sendes innen neste virkedag)
Frakt 59,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Solo Stove Bålpanne Yukon Kit 2.0 med askeskuff og bunnring

 

 

All røyk brenner ved en viss temperatur og under riktige forhold. Solo Stove Yukon benytter det patenterte designet til å lage en fullstendig forbrenning som antenner røyken ved hjelp av god luftstrøm og enorm varme. Ferdig oppvarmet luft tilføres i toppen at bålpannen, og i kontakt med røyken og flammene lager en ny forbrenning som gjør at du kan slippe både tårer i øyne og røyklukt i klær og hår.

Den ultimate oppgraderte bålpannen Yukon 2.0 har en unik utforming som gjør at den gir enormt med varme og minimalt med røyk. Patenten med bunnring sikrer at ingen varme går nedover mot bakken eller terrassen. Dette er den største i Solo Stove sin serie, og ultimate valget av bålpanne om du vil ha den i hagen eller på terrassen, både hjemme og på hytta.

All røyk brenner ved en viss temperatur og under riktige forhold. Inntak av rikelig luft nederst, denne varmes opp i de doble veggene. Når den varme luften kommer ut gjennom hullene øverst, skjer det en ny reaksjon hvor den brennbare røykgassen tar fyr. Dette resulterer i en sekundær forbrenning som skaper enda mer varme og mindre røyk og avgasser.
 

Yukon 2.0 har uttakbar askebunn. Yukon bli ansett av mange som den ultimate varmekilden når man skal samles på terrassen eller i hagen. Når slipper du snu bålpannen på hodet for å tømme asken ut, bare løft ut og tøm askepannen i bunn når den er kald.

Perfekt bålpanne for deg som har god plass eller vil imponere besøket med mye varme og hypnotiserende flammer utendørs året rundt. 


Størrelse:
Diameter: 68,6cm
Høyde: 40,6cm

Vekt: 19kg

Materiale:
Rustfritt stål

Medfølger i pakken:

777-SSYUK-SD-27-20-ASH_ipakken.jpg

Yukon bålpanne, askeskuff, bunnring

Tilbehør