Spring Copenhagen Trefigur Koala Joey H7,5 | Multitrend
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden Interiør og innredning Figurer og pyntegjenstander Trefigurer og dyr Spring Copenhagen Trefigur Koala Joey H7,5
Spring Copenhagen Trefigur Koala Joey H7,5 (637-2034)
Varenummer:
637-2034
EAN:
5713487060126

Spring Copenhagen Trefigur Koala Joey H7,5

Joey er et unik håndlaget treprodukt, som vil ha variasjoner fra figur til figur. Tørkes av med en lett fuktig klut, vedlikeholdes med bivoks.
  • Fremstilt i eiketre og ask
  • Størrelse 7.5 x 4.8 x 4.6 cm
  • Designet av Chresten Sommer
inkl. mva
569,-
2 stk på lager (sendes innen neste virkedag)
Frakt 59,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Spring Copenhagen Trefigur Koala Joey


Joey er den skjønneste koala ungen! Det er ingenting så søtt i denne verden som dyre-barn. Joey er en søt liten koalabjørn som du kan dekorere med i stuen din eller på et barnerom.

I Australia kalles babykoalaen faktisk 'Joey'. Det er et ord som stammer fra et av Australias originalspråk og betyr "lite dyr". Begrepet brukes om alle barn av pungdyr og derfor også om koalaens unge.

Joey er en søt liten trefigur som ser utrolig livlig ut med sitt milde og glade uttrykk. Hodet, ørene og armene kan beveges slik at den lille babykoalaen din kan stå akkurat som du vil.

Joey er et lite under i tre fra Chresten Sommer og lever opp til designerens portefølje av vakker design i gode materialer.

Det er fint å sette denne søte lille gutten sammen med moren, den kvinnelige koalaen Matilda (se tilbehør), slik at de sammen kan spre kos i hjemmet, men det kan også fint stå alene.