Status Dryppbrett til 0,5 og 0,8 liter Vakuumbokser
Bruk av rektangulære dryppbrett for vakuumbokser med volum 0,5 og 0,8 liter
Når du oppbevarer våte og fuktige matvarer, samles overflødig væske på bunnen av beholderen og får maten til å råtne. Bruker du dryppbrett, renner vannet unna, og matvarene holder seg tørre og friske lenger. De beholder derfor kvalitet og smak opptil 5 ganger lengre.
Hvorfor råtner fuktig mat raskere?
Oksygen, temperatur og fuktighet er nøkkelelementene for bakterievekst som gjør at maten blir dårlig eller muggen og mister næringsverdiene. Vakuum eliminerer oksygenet og kjøleskapet senker temperaturen. Ved å legge dryppskuffene på bunnen av beholderen, forhindrer du at maten er i kontakt med overflødig fuktighet.
Ved bruk av dryppbrett utsettes prosessen med at maten råtner i overflødig vann / væske.
-
Skjær all slags frukt til snacks og hold den frisk lenger.
-
Vasket cherry tomater, reddik og andre grønnsaker vil være klar til bruk.