Status Flaskekorksett Vakuum med håndpumpe
Fordeler med vakuumpakking
Vakuumlagring er en helt naturlig måte å forlenge matens holdbarhet uten å endre matens smak med ulike mer eller mindre skadelige tilsetningsstoffer. Ved å fjerne oksygen fra emballasjen sikrer du at mikroorganismer ikke har det beste miljøet de trenger for å formere seg. På denne måten blir ikke maten din ødelagt like raskt. Et miljø uten luft bevarer også farger, aromaer og ernæringsmessige verdier til de lagrede matvarene lenger.
Vakuumlagring av vin
Vakuumforseglende vin med Vacuum Stoppers bremser oksidasjonen betraktelig og bevarer vinkvaliteten i flere dager. Hva dette betyr for deg er at du kan nyte en god flaske vin i flere dager og gjerne skjenke gjestene dine et glass fra en tidligere åpnet flaske.
Du kan bruke vakuumstoppere til alle vinsorter. Hvor lenge de vil holde avhenger av typen - sortene med tilsatt brennevin holder seg lengst. Du kan også bruke proppene våre til å forlenge holdbarheten til hjemmelaget juice og olje så lenge flaskens munn har riktig diameter. Vi anbefaler imidlertid ikke å bruke proppene våre til oppbevaring av musserende viner eller brusende kullsyreholdige drikker.
Forlenger holdbarheten til åpne syltetøyglass og hermetisert frukt og grønnsaker
Du kan også forlenge holdbarheten til hermetikk som oppbevares i kjøleskapet etter åpning. Hvis du vakuumforsegler dem med Universal Vacuum Pins, vil du stoppe muggutvikling og sikre at de varer opptil fire ganger lenger. Hva dette betyr for deg er at du kan få måneder med tid på å bruke dem. Dette vil spare deg for penger fordi du kaster mindre mat.
Bruk de universelle vakuumstiftene på sylteglassglass med aluminiumslokk i alle dimensjoner. Vakuumlagring uten tilsetningsstoffer er egnet for syltetøy, sylteagurk, syltet paprika, rødbeter, hermetisert frukt og alle andre hjemmelagde hermetiske delikatesser.
Sett vakuumstopperen i en åpnet flaske med passende munnstørrelse og trekk ut luften med den medfølgende spesialutgaven av manuell vakuumpumpe. Dette hindrer drikken i å oksidere, noe som vil føre til at vinen endrer smak og aroma.
For å vakuumforsegle åpnede sylteglass, må du stikke hull i aluminiumlokket og sette inn den røde universalvakuumpinnen i hullet. Stikk hull i lokket med det medfølgende festet i håndtaket på vakuumpumpen. Oppbevar universalvakuumstifter på tiltenkt plass inne i spesialutgaven av vakuumpumpen. På denne måten vil du alltid ha dem klare og vil ikke miste dem. Vakuumpakkingsprosedyren er den samme som med vakuumforseglede flasker.
Vedlikehold
Vakuumvinstopperen krever ikke spesiell rengjøring; hvis det blir skittent, håndvask det med vanlige oppvaskprodukter eller i oppvaskmaskin. Det samme gjelder Universal Vacuum Pins.
Den manuelle vakuumpumpen kommer ikke i direkte kontakt med mat, så den bør ikke bli skitten. Tørk av med en fuktig klut om nødvendig. Etter flere års bruk, smør innerrøret med olje.
Materialer
Den stive delen av Vacuum Stopper er laget av spenstig ABS-plast, og den mykere delen er laget av silikon. De røde vakuumpinnene for sylteglass er laget utelukkende av silikon. Alle materialer er matsikre og egnet for kontakt med mat.