billigkroken   
nyheter

B-varer
 

 

Se alle leverandører her 
Du er her // Forsiden // Interiør & pynt // Fat, brett, skjærefjøler //
Stuff Design Serveringsbrett/  fjøl 20x40cm, Sheesham-tre (458-DD-13112S)

Stuff Design Serveringsbrett/ fjøl 20x40cm, Sheesham-tre

Deluxe Boards fjølene er 2 cm tykke med smalere finish på kantene, noe som gir fjøla et meget elegant og "flytende" uttrykk.
  • Oljebehandlet Sheesham (indisk rosentre)
  • Avrundede og smale kanter
  • Montert med enkel og fin lærrem
  • 20 x 40 x 2 cm
Varenr: 458-DD-13112S
Lagerstatus: 
1 stk på lager
429,-  inkl. mva
Kjøp
Produktinfo

Behandles gjerne med nøytral matolje etter vask og bruk

Trygg tresort
Indisk rosentre (Sheesham) er mørk i kjernen og lysere mot ytterveden og har et fantastisk varmt fargespill. Det er en hard tresort som er solid, slitesterkt og tungt. Perfekt for produksjon av serveringsbrett, skjærefjøler og møbler. Treet vokser raskt og hører naturlig til på det indiske subkontinentet og sørlige Iran.
All produksjon og import er sertifisert, med trygghet på at veden som brukes i produksjon kommer fra plantasjer og områder som ikke er ødeleggende for overlevelse av arter, og at anskaffelsen av råmaterialet er i samsvar med lovene i India. Indisk rosentre er ikke på rødlisten over truede arter fra tropisk treslag.

Stuff Design er et familiedrevet designfirma i Danmark med forhandlere, distributører og agenter over hele Europa. Selskapet drives av Randi og Jacob Klausen som begge deler en lidenskap for interiørdesign og en sterk tro på å skape designprodukter som er vakre og funksjonelle til gunstig pris.

Anbefalte:
Andre har også kjøpt