billigkroken   
nyheter

B-varer
 

 

Se alle leverandører her 
Du er her // Forsiden // Leker, barnerom og utstyr // Dukkehus, dukker og utstyr // Sylvanian Families© hus og figurer //
Sylvanian Families Dyrevenner Ekornfamilien (366-993136)
Sylvanian Families Dyrevenner Ekornfamilien (366-993136)
Sylvanian Families Dyrevenner Ekornfamilien (366-993136)
Sylvanian Families

Sylvanian Families Dyrevenner Ekornfamilien

Mamma, pappa og to barn
Varenr: 366-993136
Lagerstatus: 
10 stk på lager
249,-  inkl. mva
Kjøp
Produktinfo

Sylvanian Families Dyrevenner Ekornfamilien - 4stk

Alexander kan godt like å arbeide med tre, og han er riktig god til det! Han finner altid på helt spesielle ting å lage til de andre i Sylvanian Village. Han lager masse kule ting som ingen har sett før. Det er kun hans familie som vet,at han også har laget masse av ting som  mislykkedes - dem gjemmer han på sitt arbeidsrom!
Charlotte elsker å snakke med de andre i Sylvanian Village. Ofte kan hennes  boblende og høye latter høres, og hun er altid sammen med sine venner. Hun er meget stolt av sin buskede hale med skinnende pels og sørger for å børste den hver kveld før hun går i seng. Benjamin er full av energi og elsker å klatre i trær. Benjamin klatret en gang opå i et høyt tre og hentet så lett som ingenting en ballong ned for sin lillebror, Lucas. Han sier at han har prøvd å klatre i alle trær i Sylvanian Village, men de er ingen som vet om det stemmer. Vigga elsker alt som er gult. På hennes rom er det pyntet opp med gule ting som hun har funnet - alt fra gule blomster til gult bånd. Hennes yndlingsting i samlingen er hennes gule fotoalbum med masse herlige minner i. Den eneste gule ting hun ikke kan like, er sitroner - de er for sure! 

  • Passer for barn over 3 år

Anbefalte:
Andre har også kjøpt