Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden Leker, barnerom og utstyr Dukker og utstyr Sylvanian Families© hus og Sylvanian Families Dyrevenner - Morgenkanin Familien
Sylvanian Families Dyrevenner - Morgenkanin Familien (351-4108)
Varenummer:
351-4108
EAN:
5054131041086

Sylvanian Families Dyrevenner - Morgenkanin Familien

Far Oscar, mor Tilde og barna Rosa og Malthe.
inkl. mva
249,-
1 stk tilgjengelig (sendes normalt samme dag)
Frakt 29,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Sylvanian Families Dyrevenner - Morgenkanin Familien

Oscar tar ofte bilder av sin familie, så de har noen familieminner. Men det er alltid krutt i Malthe, så det tar hundrede år for dem å komme på plass når det skal tas bilder. Om kvelden kan han godt like å drikke te og kikke i sine fotoalbumer.
Oscar er lege i Sylvanian Village. Hans varme smil får alle til at falle til ro. Selv babyer med vondt i magen slutter å gråte når han sier ”Bare rolig, du får det godt igjen snart”. Hvis et barn i byen har feber, sykler han hjem til barnet og undersøker det dér.
Tilde kan godt like rom som oser av romantikk, og pynter rommene med masser av blomster og bilder. Hun vil ha barnea drømme, så derfor forteller hun dem historier og eventyr om prinsesser og feer. Tilde er sykepleier i Sylvanian Village. Alle i landsbyen beundrer henne for hennes måte å klargjøre utstyr og medisin på når hun arbeider - hun er riktig dyktig til det. Hun har satt masse leker og bøker frem på venteværelset og leker med det sammen med de små så de ikke blir redde mens de venter.
Jan kan godt like å skrive fine dikt, og pikene på skolen gleder seg altid til å høre hans dikt. Han er også god til at stå på ski, så han nyter altid det øyeblikk og er den første til å sette i gang på snøen om vinteren.
Rosa drømmer om å bli prinsesse. Hun skriver historier i sin hemmelige dagbok om å bli prinsesse og drømmer om at det en dag går i oppfyllelse.
Hennes lillebror Malthe er publikum når hun øver seg på å danse og forberede seg som prinsesse.

  • Passer for barn over 3 år

Andre kjøpte også