Tenderflame Cosmos Bordlykt Hvit | Multitrend
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
Tenderflame Cosmos Bordlykt Hvit (513-600042)
Tenderflame Cosmos Bordlykt Hvit (513-600042)
Tenderflame Cosmos Bordlykt Hvit (513-600042)
Tenderflame Cosmos Bordlykt Hvit (513-600042)
Tenderflame Cosmos Bordlykt Hvit (513-600042)
Tenderflame Cosmos Bordlykt Hvit (513-600042)
Varenummer:
513-600042
EAN:
7073061000435

Tenderflame Cosmos Bordlykt Hvit

Minimalistisk og tøff bordlykt med tre brennere i en keramikk skål. Cosmos kommer med et sort metall stativ hvor man kan velge mellom to høyder, eller bruke den uten stativ. Skap en hyggelig stemning på bordet uten os, sot, røyk og aske.
  • Brennetid 4,5 timer på en tank
  • Tanken rommer 3x 150 ml
  • Bruker Tenderfuel det trygge og rene drivstoffet (se tilbehør)
  • 3 stk 74mm runde veker i rustfritt stål
  • Effekt 150W
  • Str Ø27.4 x H14 cm
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

TenderFlame/SteelWick – hvordan det virker

TenderFlame er det nye etterlengtede konseptet som gjør at alle kan nyte levende, dansende flammer der de ønsker det. Produktene er lette å bruke og å installere – og også den tryggeste måten å kose seg med et flott, dansende flammebilde. Som med alle oppfinnelser som er enkle og trygge å bruke ligger det årelang forskning og utvikling bak for å komme frem til denne revolusjonerende løsningen.

“Hemmeligheten” er kombinasjonen mellom det unike drivstoffet, SteelWick Fuel, og den patenterte SteelWick-veken. Drivstoffet er en helt giftfri og ikke brannfarlig væske som ikke antenner før den er oppvarmet til 104° celsius. Den spesielle veken varmer opp væsken til denne temperaturen når man holder en lighter mot den. Veken og selve brenneren er utformet slik at det bare er toppen av veken som oppnår høy nok temperatur. Væsken i tanken holder en mye lavere temperatur, noe som forhindrer at den fordamper.

Måten luften strømmer rundt veken er nøye beregnet og sørger for å lage en ideell blanding av luft og damp fra væsken. Luftstrømmen kjøler også ned selve brenneren. Veken i seg selv er også konstruert slik at den balanserer temperaturen.

Veken består av mange lag med tynne perforerte plater i rustfritt stål. Når man tenner på veken skapes det en kapillær-effekt som sørger for at toppen av veken blir tilført riktig mengde væske.

SteelWick Fuel kan lagres i ubegrenset mengde og sendes/transporteres uten noen form restriksjoner. Hvis du heller SteelWick Fuel direkte på flammen er det ingen fare for ukontrollerte flamme-blaff fordi det er så høy antennelsestemperatur. Faktisk kan man slukke flammen med drivstoffet. Når brenneren ikke er i bruk vil det være helt ubetydelig fordamping av væske og det skaper ingen lukt. Drivstoffet brenner svært rent og danner ingen farlige gasser.

Skulle brenneren velte vil det ikke renne ut brennende væske siden denne bare brenner på den forvarmede veken.


Alle TenderFlame produkter som brukes utendørs bør oppbevares under tak eller dekkes til, slik at det ikke kommer i direkte kontakt med regn når den ikke er i bruk.